Bijna even ver zwanger, andere buik

Bijna even ver zwanger, andere buik

Een zwangere buik ziet er bij iedere vrouw anders uit. Dat laat het Australische fitnessmodel Chontel Duncan maar weer eens zien. Het model plaatste een foto van zichzelf samen met een zwangere vriendin om te laten zien hoe verschillende iedere zwangere vrouw eruitziet. 

Chontel plaatste de foto op haar Instagram. Op de foto is het model 21 weken zwanger en haar vriendin 25 weken, maar vier weken verschil dus. Toch verschillen beide buiken gigantisch. ‘Onze baby’s schelen maar vier weken, dus ze zijn van dezelfde leeftijd. Ze zullen samen in één schoolklas zitten en worden waarschijnlijk beste vrienden!’, schrijft Chontel bij de foto. Ze vindt het hartstikke leuk dat ze samen met haar vriendin zwanger is. Zo kunnen ze samen over hun zwangerschap, eten en namen praten.Statement
Chontel wil met de foto ook een statement maken. Haar buik is namelijk - zoals te zien - vergeleken met de buik van haar vriendin, een stuk kleiner. En dat is niet erg, buiken verschillen nu eenmaal. ‘Iedere vrouw draagt haar kind op een andere manier en dit wil niet zeggen dat het slecht of ongezond is. We dragen allebei een gezonde baby en hebben tot nu toe een fantastische zwangerschap. We voelen ons geweldig en zitten vol energie!’

37 weken zwanger
Het fitnessmodel plaatste de foto afgelopen december al op Instagram en is inmiddels 37 weken zwanger. Vol trots poseert ze opnieuw op Instagram met een gegroeide buik!Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: HuffingtonPost

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


 • Esme1998

  Met 24 weken was het zelfs lastig om te zien dat ik zwanger was. Mijn buik is zelfs met 38 weken niet zo groot geweest als de buik van de vrouw rechts.

 • mamaDDD

  Op 21 weken had ik ook nog een buikje zoals die linkse.. én ik ben geen fitness model :' )

 • Soccer-Mom

  Dit is een artikel uit 2016. Kunnen jullie echt niet iets meer recent vinden?

 • ~mie~

  Ben je dit echt terug gaan opzoeken?

 • Scabiosa

  Haha ja ik ken dot artikel ook nog, het kwam toen ook op facebook voorbij (volgens mij had het tijdschrift women’shealth het toen geplaatst)

 • Pebblish

  Ja oké maar ik denk dat er wel degelijk verschil zit tussen 21 en 25 weken qua groei. En de getrainde mama is al slank van zichzelf, de mama met de grote buik is zelf al fors, dus zij had al een buik voordat ze zwanger was. Een oneerlijke voorsprong dus Het zou ook geen normale buik zijn voor 25 weken als het alleen maar baby zou zijn.

 • Esme1998

  Ja ik wou net zeggen. Ik had ook een relatief kleine buik de hele zwangerschap door, met 24 weken waren er zelfs nog mensen die helemaal niet gezien hebben dat ik zwanger was haha!

 • Barbamammie79

  Hihi.. ze lijkt echt op een barbie met zo'n zwanger buikje erop geklikt.

  Echt grappig

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50