Bijna even ver zwanger, andere buik

Bijna even ver zwanger, andere buik

Een zwangere buik ziet er bij iedere vrouw anders uit. Dat laat het Australische fitnessmodel Chontel Duncan maar weer eens zien. Het model plaatste een foto van zichzelf samen met een zwangere vriendin om te laten zien hoe verschillende iedere zwangere vrouw eruitziet. 

Chontel plaatste de foto op haar Instagram. Op de foto is het model 21 weken zwanger en haar vriendin 25 weken, maar vier weken verschil dus. Toch verschillen beide buiken gigantisch. ‘Onze baby’s schelen maar vier weken, dus ze zijn van dezelfde leeftijd. Ze zullen samen in één schoolklas zitten en worden waarschijnlijk beste vrienden!’, schrijft Chontel bij de foto. Ze vindt het hartstikke leuk dat ze samen met haar vriendin zwanger is. Zo kunnen ze samen over hun zwangerschap, eten en namen praten.Statement
Chontel wil met de foto ook een statement maken. Haar buik is namelijk - zoals te zien - vergeleken met de buik van haar vriendin, een stuk kleiner. En dat is niet erg, buiken verschillen nu eenmaal. ‘Iedere vrouw draagt haar kind op een andere manier en dit wil niet zeggen dat het slecht of ongezond is. We dragen allebei een gezonde baby en hebben tot nu toe een fantastische zwangerschap. We voelen ons geweldig en zitten vol energie!’

37 weken zwanger
Het fitnessmodel plaatste de foto afgelopen december al op Instagram en is inmiddels 37 weken zwanger. Vol trots poseert ze opnieuw op Instagram met een gegroeide buik!Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: HuffingtonPost

Reageer op dit artikel

reacties (14) Stuur een bedankje


 • lispeltuut

  Firstone, ik citeer jou: FirstOne2016 52 dagen geleden Ongelooflijk, wat lelijk! Ja, ik noem dat afkraken. Ik zou er niet gelukkig van worden als ik trots mijn zwangere buik laat zien en iemand reageert met: 'ongelofelijk, wat lelijk!' Maar dat ligt misschien aan mij.

 • Marisje1908

  Hahah ja ik dacht ook gelijk aan mijn barbie pop van vroeger met die klik buik!!! Ziet er mooi uit, Ik zag er wel heel anders uit met 37 weken haha pfff

 • mijn~meisje

  Ik zag de foto van haar laatste ook al maar het enige wat ik afvroeg is of ze wel voldoende vet etc binnen krijgt. Zelf heeft ze namelijk geen grammetje vet op der lijf zitten. Hoe weet ze dan of ze echt wel voldoende binnen krijgt om ook der baby te voeden. En wat veel daar ook zeiden was dat ze met zo veel trainen ook wel een kans had op een groot diastase.

 • my.love.my.life

  De buik die ze heeft met 37 weken doet me denken aan die barbiepoppen met op klik buik :') .. Ze ziet er hartstikke goed/gezond uit, zal vast goed zitten.

 • denise21

  Ben ik de enige die er van op kijkt hoe groot de buik van 25 weken is?

 • Firstone2016

  lispeltuut Als je dat al afkraken vind..

 • dodo81

  Vind beide buiken mooi. Bij beide buiken zijn er voors en tegens. Volgend onderwerp!

 • ohmamamia

  Ik droeg tot 34 weken mijn normale spijkerbroeken. Heb wel een wat ander figuur dan dit fitnessmodel hoor, maar ik had wel veel buikspieren en die houden het baby'tje blijkbaar wat langer binnen. Ben overigens ook niet aangekomen en heb de hele zwangerschap heel veel bewogen en niet veel anders gegeten, en een kindje van 3600gr. bij 38 weken. Niets tekort gekomen hoor. Niet elk lichaam is hetzelfde.

 • lispeltuut

  Firstone2016... ik vraag me af waarom vrouwen , en dan met name moeders, elkaar maar zo af moeten kraken. Waarom?

 • lispeltuut

  Mijn vriendin had zo'n buik van de 1e foto bij 30 weken. Kind is niks tekort gekomen. Alsof de moeder niks eet als de buik klein blijft. Daarnaast... bij de 1e at ik veel en nam heelveel rust: 3160. Tweede was ik veel meer bezig met gezondevoeding beweging etc om niet weer zoveel aan te komen :4310.

 • Soccer-Mom

  Ik ga er gewoon vanuit dat het fitnessmodel echt wel goed voor zichzelf zorgt en dat de baby goed groeit. Immers, de grootte van de buik zegt niets over de groei dan wel gezondheid van de baby. Mijn buik was groot, mijn kind niet zo gezond. Zegt dus niets.

 • FirstOne2016

  Ongelooflijk, wat lelijk!

 • nog-even!

  Ik vraag me ook af hoe klein en gezond dit kindje zal zijn: krijgt het wel genoeg voeding en rust om goed te groeien? In mijn omgeving heb ik bij dezelfde moeder het verschil tussen de eerste en tweede gezien: bij de eerste was ze voortdurend bezig met niet teveel aankomen en wilde ze geen rust nemen: kindje van 5 pond. Bij de tweede was ze relaxter: 8 pond..... De eerste is nog steeds een onderdeurtje...

 • Sharon

  Het enige wat ik mij afvraag is hoe de babietjes zo de juist voedingsstoffen binnenkrijgen..en hoeveel zij meekrijgen van de afvalstoffen.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50