Bijna even ver zwanger, andere buik

Bijna even ver zwanger, andere buik

Een zwangere buik ziet er bij iedere vrouw anders uit. Dat laat het Australische fitnessmodel Chontel Duncan maar weer eens zien. Het model plaatste een foto van zichzelf samen met een zwangere vriendin om te laten zien hoe verschillende iedere zwangere vrouw eruitziet. 

Chontel plaatste de foto op haar Instagram. Op de foto is het model 21 weken zwanger en haar vriendin 25 weken, maar vier weken verschil dus. Toch verschillen beide buiken gigantisch. ‘Onze baby’s schelen maar vier weken, dus ze zijn van dezelfde leeftijd. Ze zullen samen in één schoolklas zitten en worden waarschijnlijk beste vrienden!’, schrijft Chontel bij de foto. Ze vindt het hartstikke leuk dat ze samen met haar vriendin zwanger is. Zo kunnen ze samen over hun zwangerschap, eten en namen praten.



Statement
Chontel wil met de foto ook een statement maken. Haar buik is namelijk - zoals te zien - vergeleken met de buik van haar vriendin, een stuk kleiner. En dat is niet erg, buiken verschillen nu eenmaal. ‘Iedere vrouw draagt haar kind op een andere manier en dit wil niet zeggen dat het slecht of ongezond is. We dragen allebei een gezonde baby en hebben tot nu toe een fantastische zwangerschap. We voelen ons geweldig en zitten vol energie!’

37 weken zwanger
Het fitnessmodel plaatste de foto afgelopen december al op Instagram en is inmiddels 37 weken zwanger. Vol trots poseert ze opnieuw op Instagram met een gegroeide buik!



Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: HuffingtonPost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


  • Charliecharlie

    Oké, een grote buik zegt niet altijd iets over het formaat kind, maar zij kán toch geen grote baby gekregen hebben? Dat past gewoon niet in dat mini buikje van 37 weken…

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50