Beroemde mama’s onthullen hoe vies hun kinderen zijn

Beroemde mama’s onthullen hoe vies hun kinderen zijn
  • in Kinderen
  • 0
  • 3477
  • 13/10/2018

Kristen Bell is gek op haar kinderen, maar is niet bang om een boekje over ze open te doen. In de laatste aflevering van de ‘#momsplaining show’ op EllenTube, vertelt ze hoe vies haar kinderen zijn. Ook laat ze haar beroemde vriendinnen vertellen wat de meest vieze dingen zijn die hun kinderen gedaan hebben.

“Hi, ik ben Kristen Bell en ik had wormen”, zegt ze aan het begin van de video. “Het is niet mijn schuld, ik kreeg ze van mijn prachtige, speciale kinderen. Serieus, kinderen zijn vies”. Vervolgens praat ze met kinderen over vieze dingen die zij gedaan hebben.

Kim Kardashian West

Ook Kim doet een boekje open over dochter North: “Ze deed haar tandenborstel in de wc, voordat ze ging poetsen! Ook at ze een keer hondenvoer”.

Jennifer Lopez

Haar tweeling is inmiddels tien jaar oud, maar Jennifer Lopez weet nog goed dat ze helemaal ondergespuugd werd door ze.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson onthult hoe haar dochter de hele badkamer vol met poep gesmeerd had en hoe haar hond binnenkwam om het op te gaan eten.

Bekijk hier de video:

Wat is het meest vieze dat jouw kind ooit gedaan heeft?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50