Beautyvlogger Serena Verbon deelt beelden van bevalling en laat alles zien

Beautyvlogger Serena Verbon deelt beelden van bevalling en laat alles zien

Beautyvlogger Serena Verbon heeft een video met haar bevallingsverhaal gedeeld op haar eigen YouTube-kanaal. De video bevat prachtige, intense beelden van de bevalling. “Let op, deze video bevat beelden van de bevalling en is daardoor mogelijk niet geschikt voor elk publiek”, voegt ze toe aan de videobeschrijving.

Serena beviel twee weken geleden van haar zoontje Marshall Austin Chvojka. “Mijn zwangerschap heb ik zo privé mogelijk proberen te houden, maar nu ik eenmaal bevallen ben MOET ik dit gewoon met jullie delen!”, zegt ze op Instagram.

In de video vertelt Serena alle details rondom de bevalling. “Het was ontzettend intens, mooi, bijzonder, fantastisch en hartstikke heftig, maar George en ik kijken erop terug als een hele prettige ervaring”, vertelt ze.

Pijnbestrijding

Serena koos tijdens de bevalling voor de morfinepomp. Met dit pompje dien je jezelf morfine toe ‘om het scherpe randje tussen de weeën door eraf te halen’. Serena had van tevoren niet gedacht aan pijnbestrijding: “Ik had het echt niet verwacht van mezelf, ik heb best een hoge pijngrens”.

Foto: Instagram

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50