Babyspullen kopen: sla jij je slag tijdens Black Friday?

Babyspullen kopen: sla jij je slag tijdens Black Friday?

Baby's zijn duur en daarom zijn koopjes scoren altijd handig. Tijdens Black Friday en Cyber Monday komen de mooiste aanbiedingen voorbij van bijvoorbeeld kinderwagens, babyfoons en babykamers. Ga jij je slag slaan tijdens deze dagen?

De een vindt dit uit de Verenigde Staten overgewaaide fenomeen te commercieel, maar een ander vindt het hét ideale moment om dure producten met grote kortingen te kunnen kopen. Tijdens Black Friday en Cyber Monday vliegen de aanbiedingen je om de oren. 25 november is het zover; dan is het Black Friday. De maandag die volgt (28 november), is het Cyber Monday.

Ga jij voor Black Friday?

Het lijkt het ideale moment om grote aankopen voor je baby in slaan. Babykamers, kinderwagens, babyfoons kunnen een grote aanslag zijn op je budget. Wij zijn benieuwd of jullie speciaal op deze dagen wachten om spullen voor je baby-uitzet in te slaan. En natuurlijk zijn we benieuwd welke producten jullie voor een zacht prijsje hopen te scoren.

Laat je reactie hieronder achter!

Lees ook:

Checklist babyuitzet

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50