Babysitter maakt peuter op en het resultaat is freaky!

Babysitter maakt peuter op en het resultaat is freaky!

Wat doe je als je peuternichtje waar je op moet passen vraagt of jij haar op wilt maken? Dan kun je een prinses van haar maken met lange, zwarte wimpers en lippenstift of… je maakt een oud omaatje van d’r natuurlijk.

Twitter-gebruikster @srp_822 ging op haar nichtje passen en moest haar natuurlijk wel een beetje entertainen. Toen haar nichtje haar mascara op zag doen vroeg ze of ze dat ook bij haar op kon doen. Maar haar oppas was niet van plan om haar in een mooie dame om te toveren… Het resultaat is grappig en freaky tegelijk!   

Ze twitterde de foto’s het wereldwijde web in en iedereen vond het geweldig. De tweet is al meer dan 37.000 keer geretweet en 50.000 keer geheart. 
 
Mensen vergelijken de peuter met de boze heks uit Sneeuwwitje of de Grinch als baby. Wat een beetje make-up skills al wel niet teweeg kunnen brengen… 

 

 

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron : HelloGiggles

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50