Babynieuws: 2 zwangerschapsaankondigingen bij Met Gala 

Babynieuws: 2 zwangerschapsaankondigingen bij Met Gala 

Afgelopen maandag was weer het jaarlijkse event The Met Gala. Dit is een chic gala waar alleen de meest bekende en internationale artiesten voor worden uitgenodigd. Het is een en al blingbling en dit jaar stonden de outfits in het teken van de overleden Karl Lagerfeld. Maar een Met Gala is géen Met Gala als er niet iets bijzonders is gebeurd. Zo waren er dit jaar maar liefst twee zwangerschapsaankondigingen.  

Serena Williams 

Tennistalent Serena Williams maakte op de rode loper van het Met Gala bekend dat ze in verwachting is van een tweede kindje. Ook had ze op Instagram al een mooie foto gedeeld in haar stijlvolle galajurk. ‘Ik was zo enthousiast toen Anna Wintour ons drieën uitnodigde voor het Met Gala’. Hier hint ze naar de baby in haar buik, die de derde genodigde is. 

Serena is vorig jaar gestopt met haar tenniscarrière. Ze wilde zich focussen op haar eigen gezinnetje. Ze heeft al een dochtertje van vijf jaar, Alexis. Met een nieuwe baby op komst zal ze zich nog meer richten op haar gezin.  

 

Karlie Kloss 

Ook model Karlie Kloss maakte op het Met Gala bekend dat ze van een tweede kindje in verwachting is. Ze liep met haar strakke zwarte jurk van Gucci de rode loper op, waarin haar babybuikje goed te zien was. Karlie heeft al een zoontje, Levi en kan niet wachten op de volgende. Toen ze geïnterviewd werd gaf ze aan dat dit de eerste keer was dat ze het babynieuws deelde. Ook grapte ze dat ze geen idee had hoe ze zichzelf met een babybuikje moest stylen. Ze was in de coronatijd zwanger was van Levi, en liep toen alleen maar in joggingskleren. Maar dit moet vast goed komen met haar als stijlvol model. 

Lees ook:

Celebs die moeder werden na hun 40e 
De leukste zwangerschapsaankondigingen op een rijtje 

Bron: andC

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50