BabyBytes zoekt keukenprinses!

BabyBytes zoekt keukenprinses!

Wat hebben we al veel leuke mamabloggers die op allerlei gebieden die hun belevenissen met jullie delen! Maar we missen nog eigenlijk iemand die leuke recepten wil delen die zelfs kleine kinderen niet kunnen weerstaan. Ben/ken jij de keukenprinses die we zoeken?

Vind je het leuk om gezonde, makkelijke en lekkere recepten in elkaar te flansen waarbij zelfs kinderen hun vingers aflikken, dan ben jij de keukenprinses die we zoeken.

Vind je het leuk om te schrijven over (kindvriendelijk) eten en zelf recepten te bedenken en denk je dat het je lukt om minstens 1x maand een recept aan te leveren of gezonde voedingstips te geven, mail me dan! Je hoeft geen eigen (kook)blog te hebben, maar dat mag natuurlijk wel.

Mailen!

Stuur een recept mee met een mooie foto van het gerecht naar chantal@babybytes.nl o.v.v Keukenprinses. O, en vergeet niet wat over jezelf te vertellen. Ik kijk uit naar jullie reacties!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50