Baby met veel haar: "Heeft uw dochter een pruik op?"

Baby met veel haar: "Heeft uw dochter een pruik op?"
  • in Baby
  • 1
  • 17908
  • 08/04/2017

Baby’s die met een volle bos haar geboren worden zijn wel vaker het onderwerp van een nieuwtje. Op één of andere manier is het altijd bijzonder om zo’n kleintje te zien met een coupe waar je als volwassen vrouw nog jaloers van wordt.

Baby Millie is er één die absoluut in die categorie past. Haar moeder wordt wel eens gevraagd of ze haar inmiddels elf maanden oude dochter een pruik op heeft gezet. “Bij haar geboorte had ze al een dikke bos pikzwart haar” beschrijft haar moeder Meg O’Halloran. “Iedereen in mijn omgeving waarschuwde me dat het waarschijnlijk nog wel uit zou vallen.”

Fohnen

Maar dat gebeurde niet. Sterker nog: Millie’s haar werd langer en sterker. Haar moeder moet het nu na iedere baddersessie zelfs droogfohnen. “Ik moet steeds uitleggen hoe oud Millie is,” vertelt Meg. “Iedereen denkt namelijk dat ze ouder is dan ze in werkelijkheid is, omdat ze zo’n bos haar heeft. De meeste kinderen krijgen op deze leeftijd pas hun eerste haartjes!”

Waterhoofd

Millie werd in mei 2016 geboren met hydrocephalus, een waterhoofdje. Ze is hier een aantal keer aan geopereerd en iedere keer was Meg bang dat ze het haar van haar kleine meisje af moesten scheren. Gelukkig was dit niet het geval en is Millie nog altijd gezegend met een schitterende bos. En natuurlijk veel belangrijker: het gaat erg goed met haar!

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50