Australisch meisje (15) zwanger van tweede kind

Australisch meisje (15) zwanger van tweede kind

Toen Mollie Syrigos op haar dertiende haar eerste kindje - zoon Theodore van dertien maanden - kreeg, was ze de jongste moeder van Australië. Inmiddels is ze 15 en zwanger van haar tweede kind. 

Mollie deelde het nieuws van haar tweede zwangerschap op haar Facebook-pagina, waar ze toch ook een hoop negatieve reacties kreeg. Sommige vrienden beëindigden zelfs de vriendschap! Op haar eerste zwangerschap werd destijds ook enorm negatief gereageerd. Mollie geeft aan dat iedereen in haar omgeving haar destijds abortus aanraadde. 

Niet gepland

Zowel de eerste- als de tweede zwangerschap was niet gepland. Desalniettemin zijn Mollie en haar vriend er dolblij mee. Tijdens haar eerste zwangerschap is ze even gestopt met studeren. Daar was ze weer mee begonnen, maar ze zal haar studie binnenkort weer moeten pauzeren als de jongste baby komt. "Ooit haal ik mijn diploma!" vertelt ze vastberaden aan een Australische nieuwszender

Advies van de jonge vader

Ondanks dat de zwangerschappen niet gepland waren én het feit dat beide ouders erg jong zijn, zijn ze wel verantwoordelijk! Zowel vader als moeder doen er alles aan om zo goed mogelijk voor hun zoontje Theodore te zorgen. Vader Oscar (16) heeft nog wel advies voor andere erg jonge ouders: “Geniet zo lang mogelijk van je jeugd. En als je dan toch jong ouders wordt, zorg er dan voor dat je de beste ouder wordt die je maar kan zijn!”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50