Auch: dochter zet vader voor ‘lul(letje)’

Auch: dochter zet vader voor ‘lul(letje)’

Kinderen zijn altijd goudeerlijk. We weten allemaal dat dit tot hilarische uitspraken kan leiden, maar (helaas?) óók tot gênante situaties! Dit ondervond een vader uit Amerika dan ook aan den lijve… letterlijk.

De vader deelde zijn verhaal op het sociale medium Reddit tot groot vermaak van andere Reddit-gebruikers. Hij vertelde dat hij samen met zijn 3-jarige dochter naar een openbaar toilet in een familierestaurant ging omdat zij moest plassen. Echter toen ze samen in het hokje stonden van het herentoilet, merkte hij dat hij zelf ook moest plassen. No big deal, hij zette haar in de hoek van het hokje en ging zelf nog even zijn blaas legen. Intussen hoorde hij twee andere mannen ook het toilet inkomen. Hij stond rustig te plassen, tot z’n dochter ineens naast ‘m kwam staan en luidkeels tegen ‘m begon te roepen: “Papa! Kijk naar je kleine piemel!!” Hij hoorde de andere mannen in het toilet lachen en wist gewoon niet hoe hij moest reageren. Daarnaast: wat was haar referentiekader?!, vraagt de man zich hardop af in z’n Reddit-bericht. Hij schaamde zich zo erg, dat hij wachtte tot de andere mannen het toilet uitgingen, voordat hij en z’n dochter het hokje verlieten. Het verhaal gaat inmiddels het hele internet over tot groot vermaak van veel mede-papa’s...

Wat is het gênantste wat jouw kinderen (of de kinderen van een vriendin) hebben gezegd?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50