Amerikaanse vrouw met 'nierstenen' blijkt te bevallen van drieling

Amerikaanse vrouw met

Toen de Amerikaanse Dannette Giltz vorige week met hevige pijn naar het ziekenhuis ging, dacht ze zelf aan nierstenen. Tot haar verbazing had constateerde de dokter iets heel anders: “Je bent 34 weken zwanger”, zei de arts. “Van een tweeling. En de bevalling is begonnen”, voegde hij eraan toe.  

Bevalling

Helemaal gelijk had de dokter niet. Korte tijd later zette Dannette een drieling op de wereld. Dannette en Austin kunnen nauwelijks bevatten wat er is gebeurd. “Drielingen worden niet geboren met een normale conceptie, laat staan dat je 34 weken zwanger bent zonder het te weten”, vertelt Dannette. Binnenkort mogen de drie, die elk zo’n 1,8 kilo wegen, naar huis.

Gezin

Dannette en haar man Austin Giltz uit Sturgis in de staat South Dakota zijn al twaalf jaar samen en hadden al twee kinderen. Plannen voor nog meer kinderen waren er niet. Van een zwangerschap had ze niets gemerkt. Ook toen ze met hevige pijn in de buikstreek te maken kreeg, dacht ze niet aan een baby, zo meldt de regionale tv-zender Kota TV uit Rapid City in South Dakota.

Beeld: Kota TV

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50