Amerikaanse vrouw met 'nierstenen' blijkt te bevallen van drieling

Amerikaanse vrouw met

Toen de Amerikaanse Dannette Giltz vorige week met hevige pijn naar het ziekenhuis ging, dacht ze zelf aan nierstenen. Tot haar verbazing had constateerde de dokter iets heel anders: “Je bent 34 weken zwanger”, zei de arts. “Van een tweeling. En de bevalling is begonnen”, voegde hij eraan toe.  

Bevalling

Helemaal gelijk had de dokter niet. Korte tijd later zette Dannette een drieling op de wereld. Dannette en Austin kunnen nauwelijks bevatten wat er is gebeurd. “Drielingen worden niet geboren met een normale conceptie, laat staan dat je 34 weken zwanger bent zonder het te weten”, vertelt Dannette. Binnenkort mogen de drie, die elk zo’n 1,8 kilo wegen, naar huis.

Gezin

Dannette en haar man Austin Giltz uit Sturgis in de staat South Dakota zijn al twaalf jaar samen en hadden al twee kinderen. Plannen voor nog meer kinderen waren er niet. Van een zwangerschap had ze niets gemerkt. Ook toen ze met hevige pijn in de buikstreek te maken kreeg, dacht ze niet aan een baby, zo meldt de regionale tv-zender Kota TV uit Rapid City in South Dakota.

Beeld: Kota TV

Tags: Drieling

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


 • Barbamammie79

  Wauw!

 • Chudo

  Dit gaat er bij mij niet in sorry😂

 • Barbamammie79

  Echt niet? ik geloof het wel hoor.

 • Shrimp

  Ik denk.. en das dan waarschijnlijk heel lullig vanuit een skinny ass als ik... die nooit op eten hoeft te letten, maar ik denk dan meteen ... dat moet een grote brede vrouw zijn geweest, ik bedoel... waar verstop je die kinderen afgezien van de “ niet gemiste menstruaties “.

 • Nog-even!

  https://www.thesun.co.uk/news/9744479/woman-agony-kidney-stones-actually-giving-birth-triplets-but-no-idea-pregnant/

  Je hebt gelijk. Ze is zeker niet slank. Ik zie vaker om me heen dat vrouwen met zo'n postuur minder "feeling" met hun lijf hebben.... In mijn kennissenkring kwam iemand pas na 7 maanden achter haar zwangerschap. Ook overgewicht en als zwanger zijn geen "optie" is, in je hoofd, dan kun je blijkbaar weinig merken....

 • MamavanMilo

  Precies dit.

  Ik geloof het anders gewoon niet.

  Dat kán je niet niet zien hoor.

 • Mamabear2

  Mijn tante was en is anders echt een spriet en daar kon je pas zien dat ze zwanger was, toen ze al 8 maanden zwanger was. Zij wist het bij 1 van haar kinderen ook zelf pas bij ruim 4 maanden (wij zijn behept met onregelmatig ongesteld zijn). Dus natuurlijk is er meer ruimte om iets te 'verstoppen' in een groter lichaam. Maar dat hoeft zeker niet!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50