Mamablogger Sharon: al één maand voorbij

Mamablogger Sharon: al één maand voorbij
  • in Baby
  • 11
  • 1903
  • 22/02/2019

Inmiddels is de kleine meid al één maand oud, wat vliegt de tijd voorbij en wat is het alsof ze altijd al bij ons is geweest. Eigenlijk sta ik er nooit zo bij stil, maar continu wordt er maar om mij heen geroepen dat ik zo snel weer alles doe…

Snel?

Is het dan echt snel?! Ja, soms maakt het dat ik twijfel. Terwijl ik vaak gewoon denk: ‘Wat gaat, dat gaat’. Het leven stopt niet meteen toch? Ik heb de mogelijkheid aan te geven wanneer dingen even niet lukken en deze worden dan overgenomen… Ik denk toch niet dat het beter dan dat kan worden.

Goed gegroeid

En vermoeidheid, dat hoort er toch wel bij de eerste periode… Nog meer dames die meteen of zo goed als meteen weer actief waren en die opmerkingen ook kregen? Terugkomende op de kleine meid, het eerste consultatiebureau bezoek zit er al op. Mevrouw is prima gegroeid en doet het allemaal hartstikke netjes. Een moederhart is toch altijd trots om dat te horen.

Borstvoeding

En voor het eerst een dame bij het consultatiebureau die helemaal achter het idee van minimaal twee jaar borstvoeding staat. Ik denk dat mijn kaak in gedachte op mijn knieën hing toen zij zei dat ze meteen de lactatiekundige wilde inschakelen als Paige net als de oudste eerder er genoeg van de borst had.

Lachjes

Nu ga ik weer even terug naar de kleine en haar lieve leuke lachjes… Want oh, wat gooit ze die toch graag in de rondte. Ook wil ze alles volgen… Ze worden zo snel groot en wijs. Help, deze mama wil er geen seconde van missen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (11) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50