9x zo neem je wraak op je kinderen

9x zo neem je wraak op je kinderen
  • in Kinderen
  • 11
  • 5194
  • 26/10/2017

Wraak nemen kan af en toe zo heerlijk zijn. Vooral als je kinderen pubers worden is het de ultieme periode om wraak te nemen als het om slapen gaat. Zo weinig zin om te slapen als ze hadden als peuter, zo níet uit hun bed zijn ze te rammen zodra ze puber zijn. Hoe je wraak kunt nemen voor die eindeloze slapeloze nachten en terroraanvallen? Wij geven je wat tips.

*En ja, dit artikel is sarcastisch bedoeld natuurlijk.*

1. Kleur van zijn ogen

Vertel je kind dat de kleur van zijn ogen verandert wanneer hij liegt. Eens even kijken hoeveel moeite ze hebben om je recht in de ogen te kijken… Soms is een ouder zijn heel erg leuk.

Lees ook:
10 x hilarische tweets over het ouderschap

2. Klusjes

Geef ze een klus die je haat en overtuig ze dat zij dat veel beter kunnen dan jij of papa. Voor je het weet staat je kind elke avond af te wassen, heerlijk toch?

3. Oude man

Vertel een uitgebreide leugen over een oude man die elk jaar cadeautjes komt brengen en komt controleren of hij/zij zich wel netjes gedraagt. Het schijnt dat iedereen dit doet zonder enige vorm van schuldgevoel.

4. Rollenspel

Verander van rol met je kind voor vijf minuten. Zeg: “Ik ben het kind en jij de moeder.” Ze zullen denken dat het een geweldig spel is totdat je continu aan hun benen hangt, hysterisch gaat huilen of constant gaat zeuren om snoep.

5. Even voorlichten

Als ze ongeveer 16 zijn, vertel dan hoe ze zijn gemaakt. Nja, ‘proberen’ te vertellen, want waarschijnlijk kun je niet boven de kotsgeluiden uitkomen die ze uitkramen. Bonuspunten als hun vrienden ook aanwezig zijn.

6. In 'stijl'

Zet je kinderen af op school, terwijl je een badjas en Crocs draagt. Je weet wel, voor al die dagen in de supermarkt dat ze erop aandrongen dat ze er als een dakloze kat uit wilden zien.

7. Grapefruit

Geef ze een grapefruit wanneer ze denken dat het een sinaasappel is. Trust me: het is hilarisch.

8. Vroeg op

Geniet als je ze vroeg wakker maakt voor een tripje. Zing en dans erbij wellicht.

9. Oma

Word oma. Ik denk dat dit de ultieme wraak is. Want kijk maar eens naar die twinkeling in de ogen van je moeder als je je kind eind van de dag ophaalt en ze hem volgepropt heeft met suiker en Netflix heel de dag heeft aangezet. Dat is haar wraak op jou, ik zeg het je.

Heb jij wel eens 'wraak' genomen op je kind(eren)?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (11) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50