9 tekenen dat je partner vreemdgaat

9 tekenen dat je partner vreemdgaat

Hij doet de laatste tijd anders. Vreemd. Maar je kunt er niet echt de vinger op leggen. Zou hij…? Nee toch? Die avonden dat hij moet overwerken zou hij dat toch niet horizontaal op het bureau doen? 9 tekenen dat je man af en toe met een ander in de lampen hangt.

Je mag niet meer in z’n telefoon en computer kijken

Als hij achter z’n laptop zit en je loopt naar ‘m toe om te kijken waar ‘ie mee bezig is (of om ‘m gewoon even een knuffel te geven), klikt ie snel dat venster weg. Als je vraagt waar hij mee bezig was krijg je niks anders dan ‘oh, gewoon, niks bijzonders’ te horen. Als het niet bijzonder was, hoefde hij het venster ook niet weg te klikken… Maar ook z’n telefoon is ineens top secret. Sinds kort heeft-ie een cijfercode die je niet mag weten en als je naast ‘m op de bank zit, durft-ie z’n telefoon er niet bij te pakken als hij een berichtje krijgt. Mmmmm….

Lees ook:
9 dingen die slechter voor je zijn dan vreemdgaan

Als hij gebeld wordt, loopt hij naar een andere kamer

Waar je vroeger hem zo ongeveer uit de woonkamer moest schoppen als hij luidruchtig aan het bellen was tijdens GTST, is dat nu wel anders. Zodra hij z’n telefoon hoort of voelt afgaan in z’n broek, gaat hij als de wiedeweerga naar het balkon, de tuin of de slaapkamer. Het is duidelijk dat je niet mee mag luisteren. Je kunt dit natuurlijk positief zien, zeg: hij plant een surpriseparty voor je verjaardag. Maar als je binnenkort niet jarig bent…

Hij gaat ineens verdacht vaak weg, moet overwerken of spreekt met vrienden af

Vroeger zaten jullie bijna elke avond knus samen op de bank, maar ineens heeft hij werkborrels, afspraken met vrienden of moet hij overwerken. Maar ook als hij thuis is, zoekt hij vaak de stilte op. Hij gaat in z’n werkkamer zitten of gaat even ‘een blokje om’. Was hij eerst helemaal niet zo? Dan moeten er alarmbellen gaan rinkelen.

Hij heeft minder zin in seks

Minder zin in seks kan ook heus bij mannen geregeld voorkomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals stress, depressie of prestatieangst. Maar ook vreemdgaan. Want als hij al een paar keer per week de zijwaartse tango ligt te dansen met zijn hoogblonde collega, dan heeft hij er thuis niet zo veel zin meer in.

Hij is vrolijker

Zonder aanwijsbare reden merk je dat je man ineens wel verdacht makkelijk ’s ochtends zijn bed uitgaat om naar werk te gaan. Ook klaagt hij nooit over het overwerken. Van Sikkeneurige Simon is hij veranderd in Vrolijke Victor. Hartstikke leuk natuurlijk, maar niet als het om de verkeerde redenen is…

Hij kleedt en verzorgt zich beter

Ook dit is een duidelijk signaal! Als je als man of vrouw verliefd bent en je op date gaat, wil je er natuurlijk tiptop uitzien. Staat hij fanatiek gel in z’n haar te smeren ’s ochtends en shopt hij ineens kleren bij het leven? Terwijl hij eerst een kwartier voordat hij naar kantoor moest z’n bed uit kwam rollen om z’n oude kloffie aan te trekken? Dan bestaat de kans dat hij verliefd is op een ander.

Hij heeft minder interesse in jou op alle vlakken

Hoe je dag was vraagt hij ineens amper nog. Ook heeft hij geen zin om mee te gaan tijdens dat weekend met jouw familie. Daarnaast raakt hij je minder aan, om nog maar te zwijgen over seks. Oftewel: hij toont op alle vlakken minder interesse in jou. Ai…

Hij doucht meteen zodra hij thuiskomt

Vrouwen ruiken het als een man naar een andere vrouw ruikt. En dat weet hij ook. Of wat dacht je van de geur van sekszweet? Snel eraf wassen! Voordat je nu meteen je man de deur uitgooit die vanaf het begin af aan gewend is om te douchen vanuit werk: niet doen. De een doucht nu eenmaal ’s ochtends en de anders ’s avonds. Maar als dit plots verandert…

Hij plant ineens ver vooruit en wil weten wanneer je weg bent

Mannen zijn meestal niet zo van het vooruit plannen. Zo ook jouw man. Tot hij ineens op zondagavond wil weten wanneer je komende week thuis bent en wanneer niet. Als je vraagt waarom hij dat wil weten, komt er niets meer uit dan ‘oh gewoon…’. Grote kans dat hij wil checken wanneer hij later thuis kan komen zonder dat je het doorhebt.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden