7 tekenen dat jij en je partner uit elkaar groeien

7 tekenen dat jij en je partner uit elkaar groeien

Het hoeft niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn in een relatie. Sterker nog, elke relatie heeft ups en downs. Elk huisje heeft zijn kruisje zeggen ze toch? Als de ‘down’ periode wel erg lang lijkt te duren, kan het wel eens dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn. Herken jij een van deze tekenen?

Jullie praten niet met elkaar

Vroeger wist je alles van zijn leven en hadden jullie regelmatig diepe gesprekken. Nu heb je eigenlijk niet eens echt zin om samen met hem te gaan zitten en ergens over te praten.

Jullie hebben nooit meer seks

Twee á drie keer per week schijnt het gemiddelde te zijn, maar daar komen jullie bij lange na niet in de buurt van. Eigenlijk kan je je niet eens meer herinneren wanneer jullie voor het laatst intiem waren.

Jullie doen nooit iets leuks samen

Jullie zien elkaar alleen nog maar thuis en zelfs daar hebben jullie een gescheiden leven. Hij kijkt in de woonkamer voetbal, terwijl jij in de slaapkamer een chickflick opzet. Een etentje buiten de deur kan er nog niet vanaf. En eerlijk gezegd heb je daar niet eens zin in.

Je wordt nooit meer uitgenodigd als hij iets met vrienden gaat doen

Kan je je nog herinneren dat jullie vroeger gezellig samen naar vrienden gingen? Jullie aten wat, dronken wat en gingen gezellig samen weer naar huis. Jullie hoeven natuurlijk niet altijd samen naar vrienden, maar nu is het steeds vaker: “Ik ga vanavond bij Tom eten” of “Ik ga met de jongens naar de bios”. De vraag of je meegaat blijft weg.

Jullie hebben geen gezamenlijke interesses meer

De gezamenlijke hobby’s die jullie ooit hadden, zijn allemaal weg. Opeens kijkt hij alleen nog maar in zijn eentje series en films, terwijl jullie dat vroeger samen deden. Of jij rent liever in je eentje een rondje, maar dat was vroeger juist een gezellige, gezamenlijke hobby.

Je hebt het gevoel dat er iets mist

Soms voel je gewoon dat er iets niet goed zit. Er is een bepaalde afstand tussen jullie en dat weet je omdat dat er voorheen niet was.

Heb jij wel eens het gevoel dat jullie uit elkaar groeien?

Tags: Relatie

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden