6 leuke bijkomstigheden van moeder zijn

6 leuke bijkomstigheden van moeder zijn

Als je moeder wordt, gaat er een wereld voor je open. Opeens draait je leven voornamelijk om het verzorgen van de kids. Maar de clichés zijn waar, je krijgt er zoveel voor terug. Ook deze leuke bijkomstigheden.

 

Verzorgd voor de dag komen heeft een andere betekenis gekregen

Tot in je puntjes gemanicuurd en geföhnd voor de dag komen zoals voor de kinderen, schiet er nu wel eens bij in. Gelukkig neemt niemand je dit kwalijk en krijg je tegenwoordig al complimenten als je überhaupt mascara op hebt gedaan.

 

Je bent nooit meer alleen

Het is altijd gezellig en alleen ben je zeker niet. Of je nou naar de supermarkt gaat of naar de wc, ze zijn er altijd bij.

 

Er valt veel te lachen

Eigenlijk zijn alle ontwikkelingen leuk, zeker als ze beginnen te kletsen als peuter. Er zal ongetwijfeld elke dag wel iets grappigs gebeuren.

 

Je man is sneller onder de indruk

Als je na het kraamondergoed en de voedingstopjes opeens een string en bh aantrekt, krijg je plots te horen dat je er ontzettend sexy uitziet.

 

Je vriendinnen zonder kinderen denken dat je superwoman bent

Als je vertelt dat je die dag gewerkt hebt en daarna naar de supermarkt geweest bent, vallen hun monden al bijna open. Hoe doe je dat toch mét kinderen?

 

Je maakt snel nieuwe vrienden

Eerst was je heel kieskeurig als het ging om nieuwe vriendschappen. Stond ze aan de kant van Angelina in plaats van Jennifer dan waren jullie geen vriendinnen. Nu hoeft een potentiële vriendin alleen maar kinderen van dezelfde leeftijd te hebben.

 

Wat vind jij een leuke bijkomstigheid van het moederschap?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en baby Norah (oktober 2019). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden