6 dingen om voor je uitgerekende datum te doen

6 dingen om voor je uitgerekende datum te doen

Vooral op het laatst lijkt het wachten eindeloos. De weken voor de uitgerekende datum lijken wel maanden te duren. De babykamer staat er al piekfijn bij, je vluchttas staat al klaar en alle wasjes zijn gedaan. Bekijk het zo: je hebt nog genoeg tijd voor de onderstaande dingen!

1. Quality time met je partner

Ga lekker daten met je man, nu het nog kan. Het klinkt cliché maar nu hebben jullie nog alle tijd van de wereld. Pak die kans aan en neem lekker de tijd voor elkaar. Uit eten, de bioscoop, het zijn allemaal dingetjes waar je straks een oppas voor moet zoeken. Als het even kan, plan dan een babymoon!

2. Me-time

Ook jezelf kun je nog even lekker in de watten leggen. Ga rustig naar de kapper of boek een massage. Relax, je bent het waard! Alle aandacht wordt straks verlegd naar dat kleine hummeltje of je het nou wil of niet.

3. Kijk leuke series en films

Ongegeneerd de hele middag Netflixen. Het kan tijdens je verlof dus waarom niet. Misschien zijn er nog series of films die al maanden op je lijstje staan.

Lees ook:
De leukste films om tijdens de zwangerschap te kijken

4. Ontwerp je geboortekaartje

Hier heb je zeker geen zin en tijd voor in de kraamweek. In de weken voor de geboorte kun je hier rustig over nadenken.

5. Volg een bevalcursus

Niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens gezellig. Samen met andere zwangere mama’s voorbereiden op de bevalling.

6. Plan een fotoshoot

Heb je wel een buikfoto voor later? Het voelt vast niet zo, maar je wil ooit nog eens foto’s terugzien van de buik. Plan daarom een leuke fotoshoot. Je kunt hiervoor een professionele fotograaf inhuren, maar als dit niet in je budget past, kun je ook gewoon een vriendin vragen.

Heb jij nog tips voor de periode voor de bevalling?
 

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50