6 dingen die je nodig hebt naast je voedingsstoel

6 dingen die je nodig hebt naast je voedingsstoel

Als je de babykamer inricht, richt je meestal ook een ‘voedingsstation’ in om helemaal voorbereid te zijn op de nachtvoeding. Maar wat is er nou handig om naast je voedingsstoel te hebben?

Lampje

Als je in het donker moet tasten duurt alles een stuk langer. Een lampje naast je voedingsstoel is zeker geen overbodige luxe. Tip: koop een dimbaar lampje zodat jij en je baby niet helemaal wakker worden tijdens de nachtvoeding. 

Hydrofieldoeken

Met hydrofieldoeken in de buurt kun je de boel nog een beetje schoon houden en eventueel spuug opruimen. 

Voedingskussen

Heel vervelend als je kindje een half uur aan de borst hangt en jij er niet comfortabel bij zit. Zorg daarom altijd voor een voedingskussen of ander kunnen dat support biedt onder je arm of rug. 

Klok

Als je de borstvoedingen timed of de tijden dat je voeding geeft bijhoudt, is een klokje naast de stoel erg handig. Vooral als je liever geen telefoon meeneemt naar de babykamer. 

Flesje water

Zorg ook goed voor jezelf, als je borstvoeding geeft is het belangrijk dat je zelf ook genoeg drinkt. Een flesje water komt goed van pas naast je voedingsstoel.

Telefoonoplader

Vooral als je je verveelt tijdens de borstvoeding of snel de neiging hebt om snel in slaap te vallen is het handig om je telefoon bij de hand te hebben. Een oplader naast je voedingsstoel is de redder in nood als je batterij leeg is. Zet wel je blauw licht filter aan in het donker! 

Wat heb jij allemaal naast je voedingsstoel staan?

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • linda-veronique

    in de eerste babykamer een mooie voedingsstoel, amper gebruikt. Op een bepaald moment ben je er zo handig in dat het eigenlijk niet zoveel uit maakt waar je voed. Ik liep wel eens lopend met een kleintje aan de borst door huis om mijn oudste toe te spreken. Dat zijn uitzonderingen natuurlijk, maar echt een standaard voedstation heb ik nooit gehad.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50