4 hacks waarmee je de kinderwagen schoon krijgt

4 hacks waarmee je de kinderwagen schoon krijgt

Kinderen morsen vaak, dit hoort er nu eenmaal bij. Als ze op hun kleren morsen vind je dit vaak geen enkel probleem, maar als ze die ultra dure kinderwagen smerig maken is dit minder leuk. Met deze 4 hacks krijg je je kinderwagen weer schoon als ooit te voren.

1. Zonnebrand vlekken

Nodig: ontsmettingsalcohol, een tandenborstel, een spuitfles en een schoon doekje.
Doen: Verdun de ontsmettingsalcohol 50/50 met water en doe dit in de fles. Spuit dit op de zonnebrand vlek en scrub voorzichtig met de tandenborstel. Verwijder eventueel nog de restantjes met de doek.

2. Vlekken van eten

Nodig: Afwasmiddel en een schone doek.
Doen: Doe een kleine hoeveelheid afwasmiddel op de doek en wrijf dit over de vlek. Maak dit vervolgens schoon met water en klaar is Kees. (Soms kunnen er ook onderdelen van de kinderwagen in de wasmachine).

3. Kruimels in de wagen

Nodig: Stozuiger (idealiter met handige hulpstukken).
Doen: Verwijder de verwijderbare stoel en leg deze plat neer. Op deze manier zuig je heel gemakkelijk de zitting schoon. Je kunt deze hierna nog schoonmaken met de tips en tricks van hierboven. 

4. Vieze wielen

Nodig: Vochtige doekjes en een spuitfles.
Doen: Spuit een beetje water op de vlekken en ga hier vervolgens overheen met de vochtige doekjes. Vaak kun je de wielen er ook onder vandaan halen en dat maakt het nog tien keer makkelijker.

Maakt jouw kleine de wagen ook zo graag vies?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50