3-jarig meisje in bad met moeder tijdens geboorte zusje

3-jarig meisje in bad met moeder tijdens geboorte zusje

Als de weeën op gang komen dan vinden veel vrouwen het fijn om in een warm bad te zitten om de scherpe kantjes er vanaf te halen. Yoga-lerares Tiff DeLancey leek het daarnaast een prima idee om haar 3-jarige dochter tijdens de weeën bij haar in bad te laten zitten om zo een betere band met haar bijna geboren zusje te kunnen krijgen.

Terwijl ze de weeën probeert weg te puffen wordt Tiff ondersteunt door haar man Topher en haar 3-jarige dochter Nora. Topher fluister bemoedigende woorden in haar oor, terwijl hun dochter haar afleidt met vrolijk gespetter.

Lees ook:
Alles wat je wilt weten over een waterbevalling

'Heilige' band

Op gegeven moment mag Nora bij haar moeder in bad zitten. Volgens de 30-jarige yogalerares is dit dé manier om een ‘heilige’ band tussen Nora en haar bijna geboren zusje te kweken.

In de Britse krant The Sun vertelt Tiff: “Vanaf het moment dat Violet uit mijn baarmoeder kwam zag ik bij Nora een verandering optreden. Ze kreeg als het ware moederlijke gevoelens en was zo zachtaardig tegen haar kleine zus, op een lieve en verzorgende manier. Mijn hart smolt.”

Video

In de video, die gemaakt werd door een vriendin, is te zien hoe Nora getuige is van de geboorte van haar zusje Violet.

Zou jij het doen? Je kind bij je in bad doen als je je aan het bevallen bent?

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (13) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50