2018 het jaar van de Hond. Wat zegt dat over jouw baby?

2018 het jaar van de Hond. Wat zegt dat over jouw baby?

Wat betreft karakter zal jouw ongeboren kleintje iets van jou en je partner erven, maar sommigen gaan ook prat op de horoscoop van hun ongeboren kind. Zo kan ook de Chinese horoscoop veel zeggen over jouw baby. Zo is het dit jaar het jaar van de Hond.

16 februari begint volgens de Chinese jaartelling een nieuw jaar en dan is het jaar van de Hond aangebroken. Wat voor types zijn degenen die geboren worden in het jaar van de Hond?

Lees ook:
Ooit gehoord van het Chinese geslachtstabel?

Karakter

Volgens de Chinese horoscoop is de Hond een eerlijk, vriendschappelijk en zeer betrouwbaar. Zoals de hond zelf, vinden ze het fijn om thuis te zijn. Hun familie betekent alles voor ze.

Aan de andere kant hebben ze soms last van een kort lontje en kunnen ze behoorlijk eigenwijs zijn. Ze hebben een hoge dunk van zichzelf en niets is goed genoeg.

Beroepen

Wat betreft beroepen. Honden doen het goed als zakenman, activist, arts, wetenschapper, rechter, advocaat, verpleegkundige of maatschappelijk werker. Ze worden door werkgevers als een waardevolle werknemer gezien. Honden kunnen goed samenwerken in een team en zijn in staat om een toegankelijke leider te worden.

Beroemde Honden

Honden bevinden zich wat beroemdheden betreft in goed gezelschap. Bekende Honden zijn Leontien van Moorsel, André Kuipers, Herman Brood, Lieke van Lexmond, Edwin van der Sar, Hanna Verboom, Helga van Leur, Floortje Dessing, Simone Kleinsma, Herman den Blijker en Beau van Erven Dorens.

Bron: Malaysiasite.nl

Tags: Hond, Baby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50