2-jarige peuter verdient geld als water met haar schilderijen

2-jarige peuter verdient geld als water met haar schilderijen
  • in Peuter
  • 0
  • 2242
  • 18/03/2019

Ze is nog maar twee jaar, maar haar kunstwerken gaan als warme broodjes over de toonbank. Dit talentje verdient geld als water met haar schilderijen. Een kunstwerkje van Lola June levert zo’n 900 euro op!

Het schilderstalent van Lola June werd ontdekt door een vriend van haar moeder, Pajtim Osmanaj. Hij is kunstenaar en schreef de kunstenaarsorganisatie Chasma aan om de kunstwerken van Lola June onder de aandacht te brengen. En dat lukte. Sinds begin dit jaar wordt haar werk tentoongesteld in de Chashama gallerij in New York. Het werk heeft als titel Hoop en bestaat uit 37 schilderijen.

Lees ook:
13 super grappige cartoons die het leven met een peuter laten zien

Schilderij

Volgens de eigenaar van de kunstgallerij, Anita Durst, wordt er door veel mensen gebeld om te vragen of ze nog een schilderij kunnen bemachtigen. Ook hebben enkele beroemdheden al een schilderij van Lola June in hun bezit.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50