11 simpele tips om je relatie een boost te geven

11 simpele tips om je relatie een boost te geven

Elke relatie komt wel eens op het punt dat het een boost kan gebruiken, vaak al helemaal als er kinderen in het spel zijn. En ook als jullie helemaal geen boost nodig hebben, zijn dit alsnog leuke en makkelijke tips om een liefdevolle relatie in stand te houden.

 

1. Knuffel hem elke dag

Vergeet hem niet te knuffelen, zoals je dat in het begin van je relatie ook deed. Nu mogen er dan wel kinderen bij zijn die aandacht nodig hebben, maar hij heeft ook aandacht nodig. En dat geldt natuurlijk ook voor zoenen.

 

2. Geef hem een compliment

Ook al gaat het over een klusje dat hij al heel vaak uitgevoerd heeft, een complimentje kan geen kwaad. Vertel hem dat hij er zo ontzettend goed in is en hoe fijn dat voor jullie is.

 

3. Bereid zijn lievelingseten

Is er iets specifieks dat hij heel lekker vindt, zoals stoofvlees of Indiase curry? Doe je best om zijn maaltje zo lekker mogelijk te maken. Het kost jou misschien een paar uurtjes in de keuken, maar voor hem is het een groot gebaar.

 

4. Geloof in hem

Wil hij promotie maken of ambieert hij een nieuwe carriere in de kunst? Wat hij ook doet, geloof in hem en laat hem weten dat jij gelooft dat hij het kan. Wees zijn grootste cheerleader. Want als jij het niet doet, wie dan wel?

 

5. Geef hem voorrang

Vergeet niet dat hij ook jouw prioriteit heeft, ook al zijn er nu meer aandachtvragers. Het begon immers allemaal met hem en hij heeft evengoed jouw aandacht, liefde en affectie nodig.

Lees ook:
Als jullie relatie onder kinderen lijdt

 

6. Ga samen op reis

Op reis kunnen jullie even helemaal ontspannen en natuurlijk vooral heel veel leuke dingen met elkaar doen en beleven. Je hoeft het niet eens ver te zoeken, als jullie maar even weg zijn uit de dagelijkse sleur.

 

7. Toon interesse in zijn hobby

Je hoeft natuurlijk niet alles leuk te vinden, maar zo nu en dan wat interesse in zijn Marvel-films of zijn dj-skills kan geen kwaad. En dat geldt andersom natuurlijk ook, hij mag ook best eens mee naar een sample sale van jouw favoriete merk.

 

8. Maak een kopje koffie of thee voor hem

Een klein gebaar, maar hoe fijn is het als iemand ondanks alle drukte ‘s ochtends een lekker kopje koffie voor je zet of ‘s avonds een kopje thee?

 

9. Houd elkaars hand vast

Iedereen wil toch later dat schattige, bejaarde stelletje zijn dat hand in hand over straat loopt?

 

10. Maak tijd voor elkaar vrij

Het hoeft niet veel tijd te zijn, denk eerder aan alles even laten vallen als hij binnenkomt om hem een kus te geven, samen avondeten of samen een filmpje kijken ‘s avonds. Sommige taken kunnen best even wachten.

 

11. Steun hem als hij z’n dag niet heeft

Elke dag vrolijk is bijna niemand en waarschijnlijk uit hij het extra tegen jou omdat je zo dichtbij hem staat. In plaats van een boze tegenreactie, kun je hem beter vragen wat hem dwars zit en een manier vinden om zijn dag wat comfortabeler te maken.

Wat doe jij om je relatie een boost te geven?

Tags: Relatie,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden