Verkoelende tips voor een warme huwelijksdag

Verkoelende tips voor een warme huwelijksdag

Ga je trouwen en is de weersvoorspelling nogal gunstig? Fijn, dat is tenslotte de wens van vrijwel ieder bruidspaar! Maar dit betekent ook dat je goede voorzorgsmaatregelen moet nemen als de temperaturen flink oplopen. Ik heb de volgende tips voor je! 

Begin bij jezelf
Start eerst bij jezelf. Zorg dat je je goed insmeert voordat je jouw jurk of pak aan gaat doen en laat het even intrekken. (Voorkom vlekken op je jurk!) Neem een extra poedertje mee en geef het aan iemand die je helpt bij het maken van de foto’s. Het is namelijk zo zonde als je glimt op de foto’s! 

Tijdens de ceremonie
Zorg dat er flesjes water onder de stoelen van je gasten liggen. Of maak er bijvoorbeeld een pakketje van met bijvoorbeeld een flesje water, zakdoekje, pepermuntje, en indien nodig een mini-zonnebrand en/of zonnebril! Je zou als extraatje ook wat petjes en hoedjes bij de action, H&M, Zeeman of Wibra kunnen kopen. 

Vergeet ook niet voor julliezelf tissues klaar te zetten. Niet alleen voor de emoties maar ook voor de zweetdruppeltjes. Als ik bruidsparen trouw, zorg ik altijd dat er genoeg water staat en dat ik tissues klaarzet. 

Tijdens lunch en/of diner
Zorg voor voldoende schaduw zodat je gasten in ieder geval een beetje kunnen afkoelen. Vraag de locatie om extra parasols of van die mooie tentdoeken. Of huur ze! Zorg daarnaast voor voldoende water, want de glazen wijn en bier zullen extra lekker smaken als het zo warm is…

Tijdens het feest
Waarschijnlijk zijn de voetjes behoorlijk gaan opzwellen. Zorg voor een mand met allerlei maten slippers. Dit zodat vooral de dames hun hakken uit kunnen doen. Niet iets waar je snel aan denkt, maar het wordt erg op prijs gesteld!

Ook als bruid of bruidegom: vergeet niet genoeg water te drinken, voordat je te veel alcohol drinkt en je de helft van je trouwdag vergeten bent… Maar bovenal wens ik jullie ontzettend veel plezier toe en wordt lachend oud samen!

Lees ook de vorige artikelen van Nicolette.

Nicolette gaat jullie laten meegenieten hoe ze de wereld van de liefde beleeft! Ze geeft tips, inspireert en deelt haar ervaringen met jullie en denkt met jullie mee. Ze is trouwambtenaar/ceremonieel spreker voor 'At Last', moeder van 2 en ernaast nog 3 dagen in de week werkzaam als secretaresse! Bekijk haar website nicolettelast.nl, like de Facebook-pagina van At Last of volg haar op Pinterest!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50