Verdwaald meisje van 1 jaar overleeft 4 dagen in Russsisch bos

Verdwaald meisje van 1 jaar overleeft 4 dagen in Russsisch bos

Dit is een van de grootste nachtmerries van ouders: dat je kind verdwaald raakt… Een Russische moeder overkwam het. Haar dochter van 22 maanden raakte verdwaald in een Russisch bos. Na een grote zoektocht werd ze na maar liefst 4 dagen gevonden…

De 1-jarige Lyuda Kuzina werd tijdens een bezoek aan het zomerhuis van de familie uit het oog verloren. De moeder van het meisje was snel even naar de buren gelopen. Haar oudste kind volgde haar, maar Lyuda raakte blijkbaar de weg kwijt.

Het bos waarin ze verdwaalde staat volgens media bekend als een bos waar veel beekjes stromen en beren wonen.

Lees ook
Deze dingen moet je weten als je je kind kwijtraakt

Wanhopige zoektocht

Er werd een grootscheepse zoektocht op touw gezet. Honderden vrijwilligers zochten naar de dreumes. Ze hadden na vier dagen bijna de hoop opgegeven toen ze gekerm hoorden. Tot grote opluchting van iedereen bleek het het verdwaalde meisje te zijn. Ze zat onder een boom en zat vol insectenbeten. Gelukkig maakte ze het verder goed.

Bron: RTLnieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Assiral

    Wat verschrikkelijk zeg...

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50