Podcast: 'Wat wordt er van moeders verwacht?'

Podcast:

In de tweede podcast The Real Deal, interviewt BabyBytes-blogger en therapeut Tilda Desirée Domacassé. Zij is orthomoleculair therapeut en begeleidt moeders met een postnatale depressie en helpt ze bij hun herstel na een zwangerschap.

Als je zwanger bent dan gebeurt er hormonaal van alles met je lichaam. En ben je eenmaal bevallen dan ben je er nog niet vanaf, want ook dan heeft je lichaam qua hormonen nog heel wat te stellen. Desiree begeleidt moeders met name op het gebied van voeding en hormonale disbalans. "Vrouwen die bij mij terechtkomen, lopen al wat langer rond met bepaalde klachten en hebben al bij verschillende deskundigen hulp gevraagd, maar komen er nog niet helemaal uit."

Wat wordt er verwacht van moeders? Tegen welke dingen lopen moeders aan als het niet loopt zoals ze graag zouden willen zien?

In aflevering 2 van The Real Deal legt Desiree uit hoe zij deze moeders kan helpen.

Luister naar The Real Deal - #2 - Wat wordt er verwacht van moeders?

Beluister hier op iTunes

Beluister hier op Stitcher

Beluister hier op Soundcloud

Beluister hier via Spotify

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda (35) is getrouwd met chirurg Tim en moeder van Livia (3 jaar) en Emmi (0). Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden