snoezelke's profiel

Over mij

Heej iedereen,

Als je vrienden wil worden hier op BB mag je me altijd toevoegen, een berichtje is altijd fijn :)

Ik ben 33 jaar en woon in België. Ik heb een hele grote kinderwens maar door een spier- en zenuwziekte is het zeker dat ik erg moeilijk mama zal kunnen worden. Na veel nadenken en spreken met mensen uit mijn omgeving ben nu gestart in het BAM-traject. Al van kleins af ben ik gek op kinderen en daarom heb ik er dus ook mijn beroep van weten te maken, kinderverzorgster. Jammer genoeg is werken niet meer mogelijk.

Ik heb een grote interesse in alles wat met kindjes te maken heeft. Lees er veel boeken over: (vroeg)geboorte, ziektes, (borst)voeding, doula, BAM, adoptie, opvoeding,... noem maar op. Daarom zit ik ook op deze site, om eens de dingen waar ik over lees te kunnen toetsen met jullie ervaringen. En om leuke mensen te leren kennen natuurlijk ;-) 

Als hobby verzamel ik geboortekaartjes. Wat mij er aan aanspreekt? Wel, de evolutie van de namen en kaartjes van vroeger tot nu. Dus heb je geboortekaartjes liggen die je niet meer bijhoud, dan kun je er mij heel erg blij mee maken! Vraag gerust mijn adres ;)

Veel liefs! S.

Ook op mijn profiel:


Laatste: 19/01/2023

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 48 dagen ben ik 4300 dagen lid. Ik schreef 1411 reacties op blogs. In het forum heb ik 2 Topics geopend. Ik heb op 222 Topics gereageerd.. Ik heb 4 Polls gemaakt.. Ik heb 284 Vrienden gemaakt.Ik heb 896 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 81 's en heb 75 's aan anderen gegeven. Bedankt!