sassefras72's profiel

Over mij

Hallo allemaal,

Al zolang ik me kan herinneren wil ik moeder worden. Gezien mijn leeftijd is het voor mijn gevoel nu of nooit en aangezien ik geen partner heb, ben ik via KID aan het proberen zwanger te worden. Ik heb vorige week mijn tweede donatie gehad. Ik hoop zó dat het me gegeven is om moeder te worden!

Ik ben blij met alle ervaringsdeskundigen op deze site. Met name ook om hier te lezen wat iedereen voelt zo de laatste week voor de NOD. Ik ben nog nooit zwanger geweest en omdat ik het zo graag wil, denk ik bij elk blubje en steekje in mijn lijf "oh, zou ik zwanger zijn of krijg ik gewoon PMS?". 

Ik wens iedereen een fantastische zwangerschap toe en ben je ook "in je eentje" bezig om moeder te worden, dan zou ik het leuk vinden om ervaringen uit te wisselen.


Groetjes,


Sassefras72

Update 23 februari 2013

Vanmiddag, bijna twee weken na poging 4 KID, dan toch echt een heel licht streepje op de zwangerschapstest. Ik was de hele week al moe en mijn borsten wegen ongveer 10 kilo per stuk. Ik vermoedde dus wel iets, maar durfde het niet te hopen. Want je weet maar nooit. Het moet ook nog even landen hoor het nieuws. Er kan natuurlijk deze eerste weken ook nog van alles mis gaan. Dat hoor je zo vaak. Maar ik geniet gewoon van het frummeltje in mijn buik. Het is eindelijk zo ver!

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 20/09/2016
Laatste: 29/11/2013
Geboortedatum: 16/11/2013

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 93 dagen ben ik 2900 dagen lid. Ik schreef 74 reacties op blogs en 5 reacties op artikelen. Ik heb op 22 Topics gereageerd.. Ik heb 25 Vrienden gemaakt.Ik heb 50 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 0 's (Boe..) en heb 43 's aan anderen gegeven.