magommetje's profiel

Over mij

Hallo, al zijn wij nog geen 70 jaar, maar mijn man en ik kregen de superblijde boodschap dat wij , mits alles goed blijft gaan, OVERGROOTOUDERS worden! Wát bijzonder dat wij dit mogen meemaken! Wij verheugen ons erop enorm op om van dit kleine mensje te gaan genieten wanneer het mogelijk is,ons nérgens mee te bemoeien wb. opvoeding en ook zéker niet met de naamskeuze van de jonge ouders! Laat hen vrij, geef ik aan iedereen mee: óók wb. de door papa en mama gekozen naam! Zíj hebben de naam vást met veel overleg en liefde gekozen voor hun kleine schat.......ookal zóu je zélf een andere keuze hebben gemaakt: kritiek werpt al direct een schaduw over hún geluk!

In onze kennissenkring maak ik regelmatig mee dat kinderen op latere leeftijd niet blij zijn met hun naam en deze dan veranderen in een naam naar hun eígen keuze.......dat vind ik zo respectloos jegens hun ouders, want zíj kozen die naam met liefde en bovendien was het de éérste naam die in hun oortje gefluisterd werd! Ténzij het een zg. schaamnaam zou zijn: dáár kan ik me iets bij voorstellen! Kort hem dan áf of verdraai de letters. Ik ondervind bij zo'n naamsverandering ook iets onwennigs: járen heb je iemand gekend met een naam en nú moet je steeds oppassen dat je niet p.o. de vergissing begaat om de originele naam te noemen.....Maar goed....ieder zijn/haar keuze en wij wachten vol vreugde en spanning af op de komst van "ons kindje"!  

Ook op mijn profiel:

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Morgen ben ik 100 dagen lid! Ik schreef 1 reactie op artikelen. Ik heb op 2 Topics gereageerd.. Ik heb nog geen 's gegeven of gekregen. (Boe...)