johannesen's profiel

Over mij

ik ben Anita,

46 jaar en ik woon in Rotterdam

ik ben getrouwd met Knut,we zijn samen sinds 2002,in 2003 is onze zoon Jens Knut geboren en in 2012 onze zoon Finn Stavanger.

Knut had al 2 dochters,Ramona en Trude zij zijn nu 31 en 29,met Trude en haar dochtertje hebben we goed contact,met Ramona een poosje wat minder maar nu gelukkig weer een poos beter..Trude heeft zelf 2dochtertjes en Ramona  ook 2,we zijn dus ook al opa en oma van 4 kleindochters

Ik had al 2 zoons Mitchel en Ruben zij zijn 24 en 22 nu 

Mitchel woont samen en Ruben min of meer,beiden hebben een leuk meisje.Mitchel werkt in de financiele wereld en Ruben is kok.

Jens is net geslaagd voor t vmbo en gaat na de zomer starten op het mbo richting warehouse/logistiek.Hij traint heel veel voor boksen(5 keer per week)

Finn is 7geworden,en gaat naar  groep 4 hij vindt t heel leuk op school en ook buitenspelen vindt hij helemaal geweldig,voor de rest is hij graag bezig met knutselen en dingen uit elkaar halen/in elkaar zetten en muziek luisteren.Ook speelt hij graag op zijn nintendo switch

ik werk 20 uur in de week als cateringmedewerkster op een kantoor en Knut werkt als teamleider in de logistiek

Mijn hobbys zijn,mijn mannetjes(uiteraard),lezen,koken,gezellige dingen doen en Feyenoord.

Voorderest ben ik een no nonsens type,what you see is what you get.eerlijk en direct(zonder ooit mensen te willen kwetsen overigens)

als je vriendjes wilt worden stuur me dan maar een uitnodiging.

Ook op mijn profiel:


Laatste: 06/06/2014
Laatste: 03/06/2013
Jongste: 03/06/2012

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 29 dagen ben ik 3600 dagen lid. Ik schreef 106 reacties op blogs en 1 reactie op artikelen. Ik heb op 1222 Topics gereageerd.. Ik heb 44 Vrienden gemaakt.Ik heb 31 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik heb nog geen 's gegeven of gekregen. (Boe...)