anna2012's profiel

Over mij

sinds 15-12-14 zijn we de gelukkige ouders van een Jongentje en zijn naam is Brooklyn.

na een lange periode van onzekerheid of hij ooit wel een kindje zouden krijgen waren we op goedevrijdag 18-4-14 blij verast dat de zwangerschaps test zwanger aan gaf.

ik heb Endometriose met veel verklevingen in darmen/buikholte/blaas en op de buitenkant van mijn baarmoeder.

mijn Baarmoeder is hartvormig en ik heb 1 niet volgroeide eierstok en de andere werkte niet.

door verschillende onderzoeken en een kijkoperatie was er dan eindelijk duidelijkheid wat er gaande was maar daar kwam ook veel onzekerheid bij kijken.

na verschillende hormoonbehandelingen was er in maart 2014 dan de laatste x zo'n kuur met het volgen van de eiersprong via echo's en follikelmetingen.

op 4-4-14 was het eitje weg en waren er sporen dat hij gesprongen was en op 18-4-14 durfde ik het aan om de test te doen aangezien mijn man merkte dat ik anders reageerde op kleine dingen ;-)

tijdens mijn zwangerschap is het ook niet helemaal volgens normale dingen gegaan.

ik verloor bloed vanaf het begin en rond 6,5 week heel erg en dacht dat ik een miskraam had gehad ik mocht op 6-5-14 langs het ziekenhuis om een echo te laten maken om te kijken of het weg was of dat het er nog zat maar aangezien ik zo veel bloed had verloren kon ik niet anders geloven dat ik niet meer zwanger was.

de echoscopiste feliciteerde ons en wij keken op dat moment haar heel vreemd aan. door mijn tranen van vreugde kon ik het scherm niet goed zien en ze wees een kloppend hartje aan.

in de weken daar na bleef ik wel bloede waarop mijn gynecoloog besloot om te kijken met een camera. ze kwam er achter dat er een plukje endometriose bleef bloeden en moest dit dichtbranden. ik was 16 weken zwanger toen ze dit deed.

meteen daarna geen last meer gehad van de bloedingen.

met 32 weken kreeg ik een suikertest en zat 0,1 boven het gene wat ik mocht hebben met gevolg dat ik zelf moest gaan testen en bij de diabetes verpleegkundige en internist moest komen. ik moest de rest van mijn zwangeschap zelf testen en dit werd gelukkig steeds minder omdat ik geen verhogingen had.

met 33 weken maakte ik een val op een trap en lande op mijn buik en heb toen een onderzoek gehad gelukkig was alles goed met ons kindje.

met 36 weken kreeg ik een draaipoging maar ze konden Brooklyn niet draaien (later bleek dit te komen door de vorm van mijn baarmoeder)

met 38,5 week moest ik voor de laatste controle naar de arts die mijn natuurlijke keizersnee ging doen.

helaas bleek mijn bloeddruk te hoog en moest ik blijven.

gelukkig mocht ik 2 dagen voor mijn keizersnee weer even naar huis.

op 15-12-15 werd hij gehaald via een natuurlijke keizersnee wat ik trouwens alle vrouwen aanraad als ze een keizersnee moeten krijgen.

zie geboorteverslag brooklyn.

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 02/07/2017
Laatste: 01/01/2019
Jongste: 16/04/2019

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 68 dagen ben ik 2800 dagen lid. Ik schreef 142 reacties op blogs en 5 reacties op artikelen. In het forum heb ik 23 Topics geopend. Ik heb op 96 Topics gereageerd.. Ik heb 1 Poll gemaakt.. Ik heb 16 Vrienden gemaakt.Ik heb 174 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 128 's en heb 26 's aan anderen gegeven. Bedankt!