Vedertje's profiel

Over mij

Hallo allemaal,

Welkom op mijn profiel! Leuk dat je een kijkje neemt.

Daar het zwanger worden gedurende 5 jaren nog niet gelukt is, zijn wij sinds oktober 2013 beland in de MMM. Na een aantal onderzoeken is gebleken dat mijn man geen goed spermakwaliteit heeft. De kans op een spontane zwangerschap is zeer klein. Daarom hebben wij 4 IUI en 1 icsi poging ondergaan,wat allemaal helaas mislukt is.

Ruim een jaar geleden (eind 2014) hebben we nieuwe onderzoeken gehad in het UZ te Gent. Eerder was sprake om via IVF een zwangerschap proberen te krijgen, maar IVF heeft bij ons, volgens de reslutaten van de onderzoeken, weinig kans. Daarom zal alleen ICSI bij ons een mogelijkheid zijn. Na een heftig emotioneel jaar hebben wij besloten om het ICSI traject via een gemodificeerde cyclus verder te volbrengen in het UMCG. Na vele onderzoeken hebben wij op aaraden van de arts de pogingen gestaakt. De uitslagen laten geen nieuwe pogingen toe.

Ik vind het fijn om mijn ervaringen op papier te  zetten en mijn gedachten over het onderwerp zijn loop te laten gaan...

Via deze site leer ik meiden kennen, die net als mij een grote wens hebben: Mamma worden! Ik vind het prettig om contact te hebben met anderen die in een soort gelijk schuitje zitten. Elkaar steunen ervaar ik als erg fijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 05/05/2017

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 94 dagen ben ik 3400 dagen lid. Ik schreef 883 reacties op blogs. In het forum heb ik 2 Topics geopend. Ik heb op 13 Topics gereageerd.. Ik heb 27 Vrienden gemaakt.Ik heb 404 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 99 's en heb 8 's aan anderen gegeven. Bedankt!