VanDerSluis87's profiel

Over mij

11 jaar geleden ben ik op mijn 20e bevallen van een prachtige zoon. Helaas wilde zijn vader vanaf dag één geen bemoeienis en heeft ervoor gekozen om niet in beeld te zijn.

nu, 11 jaar later, ben ik zeer gelukkig met mijn huidige partner die ik 14 jaar geleden heb leren kennen in mijn jeugd. De vonk sloeg in december 2017 ineens over.

Al ruim 7 jaar heb ik kinderwens voor een tweede kindje, maar geen relatie gehad sinds mijn zoon. Mijn partner heeft zelf nog geen kinderen en wil heel graag samen een kindje. In december 2018 ben ik gestopt met de pil met de veronderstelling dat het nog zeker zes tot twaalf maanden zal duren om zwanger te worden.

op zondag 17 februari 2019 had ik een positieve zwangerschapstest! Erg geschrokken natuurlijk want dit is niet wat ik had verwacht. Maar oh, wat zijn we blij!! Onze kinderwens komt uit (als het allemaal goed gaat natuurlijk)!

Aangezien het voor mij een zwangerschap 11 jaar geleden is geweest ben ik wel erg zenuwachtig. Ik weet niet wat me te wachten staat en ben ik stiekem toch wel een beetje bang voor de bevalling. Dat terwijl de bevalling van mijn zoon maar 5,5 uur duurde en geen helse pijn heb ervaren (bevalling zonder medicatie).

Maar genieten gaan we zeker doen en ik laat alles op mij af komen!

Ook op mijn profiel:


Jongste: 20/10/2019

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 4 dagen ben ik 500 dagen lid. Ik schreef 5 reacties op blogs. In het forum heb ik 20 Topics geopend. Ik heb op 104 Topics gereageerd.. Ik heb 1 Poll gemaakt.. Ik heb 3 Vrienden gemaakt.Ik heb 12 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 47 's en heb zelf nog geen 's aan anderen gegeven. Bedankt!