Tesssss's profiel

Over mij

Hallo lieve lezers,

In 2010 was ik hier voor het eerst, maar toen bleek dat "gewoon" zwanger worden er niet in zat en we aan het begin stonden van een langere weg naar onze kinderwens. Zo heb ik een aantal jaren op het forum Freya gezeten en kijk daar nog regelmatig. Zwanger worden en een kindje in je armen mogen verwelkomen is toch zo'n groot wonder en kost helaas voor veel stellen veel moeite. Ik heb er verhalen gelezen die hartverscheurend zijn en wil iedereen die een kinderwens heeft heel veel geluk, wijsheid en ook sterkte wensen als het niet zo makkelijk gaat als je zou hopen.  

Inmiddels heb ik mij hier pas weer aangemeld omdat we nu na zo'n 3,5 jaar wachten zwanger zijn..! Wat een heerlijkheid om dit wonder te mogen mee maken :D 

"Lief kleintje, je bent zo gewenst!! Zo verrast en oh zo blij! Zoveel geluk dat je papa en mama ervaren bij het zien van het lichte streepje die in de loop van de week donkerer werd. Het bewijs van jou aanwezigheid! Tevens ook onwerkelijk en spannend, zal je bij ons blijven? We hopen en bidden hiervoor! Groei maar warm en veilig in mijn buik.. Dat je groot en sterk mag worden met krachtig kloppend hart vol liefde! Knuff"

 

Zwangerschapsticker
Maak een ticker

 

Ook op mijn profiel:


Toegevoegd: 26/03/2020

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 45 dagen vier ik mijn 7-jarenjubileum. Ik schreef 16 reacties op blogs en 1 reactie op artikelen. Ik heb op 112 Topics gereageerd.. Ik heb 3 Vrienden gemaakt.Ik heb 9 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 1 en heb 1 aan anderen gegeven. Bedankt!