Shadowtje's profiel

Over mij

Welkom!

Ik ben die vrouw die nooit kinderen wilde. Nog steeds vind ik baby's niet schattig of leuk. Ik ren niet hard op kinderwagens af om er eens in te gluren. (maar puppies daarentegen!)

Toch stopte ik afgelopen jaar met de pil, niet heel bewust, waarna mijn vriend steeds vaker De vraag ging stellen.

In februari 2014 heb ik besloten dat als het voor ons weggelegd is, wij niet moeten wachten, ik ben immers geen 20 meer en ook vriendlief is niet meer piepjong. 

En jawel, na 3 pogingen (waarvan 1 halfzachte), was ik zwanger. Helaas is deze zwangerschap geeindigd in een miskraam, dus begonnen we weer van 0 af. Nu ja, niet helemaal van 0 want we wisten wel hoe het moest inmiddels:-)

Vrij snel had ik weer een positieve test in handen, nu lijkt het allemaal wel goed te gaan, maar het blijft natuurlijk spannend.

op 22 mei 2015 ben ik bevallen van Shawn. Mijn bevalling was er een met complicaties, namelijk een fluxus. de ernst daarvan is me echter op dat moment ontgaan. Gelukkig maar. Nu probeer ik te wennen aan het mama zijn, dat is weer een heel nieuwe uitdaging.

Ook op mijn profiel:


Laatste: 04/05/2016
Laatste: 03/01/2019
Jongste: 28/12/2018

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 29 dagen ben ik 2800 dagen lid. Ik schreef 26 reacties op blogs. In het forum heb ik 4 Topics geopend. Ik heb op 99 Topics gereageerd.. Ik heb 10 Vrienden gemaakt.Ik heb 74 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 20 's en heb 3 's aan anderen gegeven. Bedankt!