Romy94's profiel

Over mij

Nu bijna 5 jaar samen met mijn vriend. Eigenlijk zouden wij dit jaar trouwen in september maar helaas door de corona alles uitgesteld.

Sinds december 2018 een kinderwens samen met mijn vriend wij wonen samen in onze mooie koophuis.

Vorig jaar september bij mij PCOS vastgesteld. Tijdens de onderzoeken bleek ook dat ik een schildklieraandoening heb de ziekte van Graves. Deze moest eerder onder controle met medicatie zijn voordat ik zou mogen starten met eventueel hormonen betreft onze kinderwens. Dit heeft geduurd tot maart/april toen was de schildklier onder controle, en toen kwam corona. Uiteindelijk zou ik een juli mogen starten met hormonen. Wij waren er helemaal niet mee bezig omdat we dachten dat het met het starten van de hormonen wel goed zou komen. 

Op een dag merkte ik dat ik de afgelopen dagen wel heel vermoeid was. Gaf nog aan bij mijn vriend dat mijn schildklier misschien wel wat te langzaam zou werken. Zou later die week bloed moeten laten prikken dat zou ik even afwachten. Ondertussen ging ik die avond even douche en dacht ik goh zou ik eens een testje wagen die zal wel negatief zijn? Test gedaan en gaan douche. Vervolgens stapte ik uit de douche en zag ik eens een 2e duidelijk lijn staan.. ZO BLIJ!!! Maar misschien is het een indrooglijn wat je zo vaak leest. Mijn vriend gaf aan morgenvroeg nog maar eens een testje te wagen.. Hele nacht slecht geslapen en smorgens eindelijk opnieuw getest. En ook de test was postief.. HET IS GELUKT ZWANGER ZONDER HULP !! 

Vroege echo gehad met 7 weken alles was goed en zag er mooi uit..
De 12 weken echo was helemaal goed.
De geslachtsbepaling dit hebben we 2x moeten doen want de uk lag er niet goed voor helaas..
Uiteindelijk bij de 2e afspraak naar goed zoeken wisten ze het zeker wij krijgen een DOCHTER.. mijn voorgevoel klopte.

Vanaf 18/19 weken begin ik de kleine meid te voelen zo bijzonder dat jij in mij groeit en dat ik dit allemaal kan voelen.

20 weken echo was helemaal goed onze meisje is goedgekeurd zo bijzonder en zo fijn.. Wij kunnen niet wachten.

Due date: 08-03-2021 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 08/02/2021

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 11 dagen vier ik mijn 8-maandenjubileum. Ik schreef 39 reacties op blogs. In het forum heb ik 2 Topics geopend. Ik heb op 76 Topics gereageerd.. Ik heb 1 Poll gemaakt.. Ik heb 4 Vrienden gemaakt.Ik heb 1 Bericht berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 27 's en heb zelf nog geen 's aan anderen gegeven. Bedankt!