Lisette28's profiel

Over mij

Hoi! Leuk dat je komt kijken op mijn profiel. Ik ben Lisette, ik woon samen met mijn man en twee prachtige zoons. Thymen is geboren in 2009 en Juliën in 2014 

Ik houdt van yoga, wandelen in de natuur, leuke dingen met mijn zoons en man doen, fietsen, musea, shoppen en natuurlijk mooie vakanties! Verder studeer ik in mijn vrije tijd de opleiding Toegepaste Psychologie via de LOI.  Mijn studietempo ligt niet erg hoog, omdat ik de meeste tijd aan mijn zoontje wil besteden. Ik vind het wel erg fijn dat er geen druk achter de opleiding zit. Niemand die zegt dat je huiswerk of werkstukken op tijd ingeleverd moeten worden.. dat is echt ideaal!

Het vergt wel heel erg veel discipline, maar met een hoop motivatie en een duidelijk doel voor ogen, ben ik ervan overtuigd dat ik veel kan bereiken. 
 

Laat gerust een berichtje achter :)

Liefs,
Lisette


 

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 04/10/2015
Laatste: 04/10/2015
Jongste: 09/08/2014

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 4 dagen ben ik 2600 dagen lid. Ik schreef 82 reacties op blogs. Ik heb op 33 Topics gereageerd.. Ik heb 23 Vrienden gemaakt.Ik heb 208 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 3 's en heb zelf nog geen 's aan anderen gegeven. Bedankt!