Happy-love1's profiel

Over mij

Hoi lieve meiden welkom op mijn profieltje!

 

 

voor diegenen die zwanger zijn gefeliciteerd! spannende tijd  maar probeer er ook van te genieten. Voor de 1 makkelijker dan de ander I know!!

voor de meiden die nog in spanning wachten: succes  hopelijk breng je binnenkort leuk nieuws!

 

jaaaa ronde 2 en ik ben gewoon zwanger?!! Zo niet verwacht deze ronde Ons kereltje krijgt er een broertje of zusje bij!! 

 

Kleine update, na 15 weken voel ik mij gelukkig weer iets beter! Misselijkheid is sterk afgenomen, en ook Minder vermoeid! Af en toe wel behoorlijk dizzy. Maar goed, Hopelijk kan het genieten nu " echt" beginnen en blijven andere kwaaltjes achterwege Bijna niet meer misselijk is heaven on earth voor mij!!

 

7 sept 2016 ik ben nu 17 weken en vandaag de geslachtsbepaling gehad! Ons zoontje krijgt er een broertje bij!! zoooo leuk!!

 

 

op 9 febr 2017 ben ik bevallen van ons zoontje. Een fijne thuisbevalling. Nu lekker genieten van ons complete gezinnetje!

Ook op mijn profiel:


Laatste: 10/11/2016
Laatste: 13/01/2017
Jongste: 09/02/2017

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 16 dagen vier ik mijn 4-jarenjubileum. Ik schreef 32 reacties op blogs. In het forum heb ik 1 Topic geopend. Ik heb op 747 Topics gereageerd.. Ik heb 11 Vrienden gemaakt.Ik heb 40 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 9 's en heb 1 aan anderen gegeven. Bedankt!