Gender-Balance's profiel

Over mij


Hallo!

Na hier een hele tijd niet te zijn geweest, besloten om hier weer eens een kijkje te nemen. Ik ben dus Ayla (niet mijn echte naam) en ben mama van een dochter en een zoon. Onze dochter is tot ons grote verdriet tijdens de bevalling overleden. Onze zoon is gelukkig een heerlijke, kerngezonde peuter, met alle bijbehorende koppigheid en apenstreken :D

Over een aantal maanden willen wij graag een brusje maken voor onze kinderen. Gelukkig raak ik erg snel zwanger en hoop dat dit ons straks weer zo snel gegund is. Zo, dat was wel even genoeg info over ons ;)

edit: zoon twee inmiddels geboren en alweer 7 jaar! Door mijn ziekte durfde ik de afgelopen jaren niet meer te denken aan zwanger raken. Maar sinds kort heb ik een nieuwe medicijnen gekregen  en ik voel mij zoveel beter dat ik het weer aan durf! De medicatie mag ook tijdens de zwangerschap, dus ik kan nu echt gaan uitkijken naar ons vierde (en waarschijnlijk echt laatste) wondertje! 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 04/09/2011
Jongste: 06/10/2008

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 8 dagen vier ik mijn 13-jarenjubileum. Ik schreef 40 reacties op blogs en 3 reacties op artikelen. In het forum heb ik 2 Topics geopend. Ik heb op 62 Topics gereageerd.. Ik heb 17 Vrienden gemaakt.Ik heb 55 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 9 's en heb 3 's aan anderen gegeven. Bedankt!