Enitam's profiel

Over mij

Ons gezin is compleet

Nadat we in februari 2017 een prachtige en vooral gezonde zoon hebben gekregen, was er na een tijdje toch nog de wens voor een 4e kindje. Heel snel na het uitspreken van deze wens, waren we alweer in verwachting. Wat een geluk!
Na een wat minder makkelijke zwangerschap incl. Franse ziekenhuisopname (fors bloedverlies op 1e dag vakantie met 30wkn) ben ik op 7 september met 37.3kwn bevallen van een wolk van een dochter. Juliët is de dochter die ons gezin compleet maakt. We zijn ontzettend gelukkig. 

Onze wens

Na het verlies van onze Pascal* is onze wens zeker niet minder geworden. Na de bevalling en curretage zijn we weer volop actief geweest om een 4e wonder te maken. Mijn geduld (ja echt na een misgelopen zwangerschap word je heeeeel ongeduldig) werd op de proef gesteld, maar in de 5e ronde is het dan weer raak. Ik kan weer zeggen dat ik zwanger ben. We kijken met smart uit naar februari 2017 en hopelijk een mooi gezond kindje. Ik heb alle vertrouwen in mijn lichaam én dit prille leventje!

Profetische woorden

Zoals ik hieronder schrijf tijdens mijn 1e zwangerschap: "Met 17 weken mag je al wel genieten, maar je nog niet rijk rekenen", is wel heel profetisch gebleken. Op 7 januari 2016 ben ik na een zwangerschap van 18wkn van ons zoontje Pascal bevallen. Het leek een probleemloze (net als de vorige twee) zwangerschap, maar blijkbaar mocht dit mannetje niet bij ons zijn. Voor meer details, lees mijn blogs. 

Onze 2e dochter Muriël is er

Op 13 januari 2012 zijn wij opnieuw een dochter rijker geworden. Ook deze keer was ik mijn buik meer dan zat, en gelukkig met 39.2wkn kondigde ze zich aan. Wat waren we blij, want stiekem hoopte we toch een beetje op een meisje. Het werd een hele snelle en voorspoedige bevalling van maar 3 uur en 13 minuten. Mijn bevallingsverhaal kunnen jullie in de blogs lezen.

Nu lekker genieten van mijn prachtige gezinnetje!

Liefs van Enitam, manlief, Lilian en Muriël

Opnieuw in verwachting

Het leek ons mooi als er ongeveer 2 jaar tussen Lilian en een volgend kindje zou zitten. Nu wisten we ook dat we niks te willen hadden en dat de natuur zijn gang zou gaan. Met dat in ons gedachten zijn we net na Lilians verjaardag gestopt met anticonceptie. Tot onze grote verrassing bleek 1 ronde voldoende te zijn en inmiddels verwachten we ons 2e wondertje. Vandaag de 20wkn echo gehad en het was allemaal goed. We voelen ons zeer rijk!

Wil je mijn verdere verhaal volgen, kijk dan bij de blogs!

Liefs Enitam, manlief en Lilian

Onze dochter Lilian is geboren op 20 maart 2010

Wat waren we verrast (ruim 2wkn te vroeg) en blij (ik was het zoooo zat die buik) toen op 20 maart de geboorte zich aankondigde van ons kindje. Nog blijer waren we toen we 's avonds onze dochter in de armen konden sluiten. Ons kindje Lilian, een kanjer van een dochter!

Nu gaan we lekker van elkaar genieten!

Liefs van Enitam

Dat ging snel!

Ja, besloten we, we zijn er aan toe! Zo gezegd zo gedaan et voila 4 maanden later waren we al zwanger. Pas nu (na 4 maanden zwangerschap) en vele blogs gelezen te hebben, realiseer ik me hoe ontzettend veel mazzel we hebben. Wat een ellende kom je tegen op deze site: niet lukken met zwanger worden, miskramen, doodgeboorten etc. Wij moeten ook nog steeds afkloppen hoor. Met 17 weken mag je al wel genieten, maar je nog niet rijk rekenen.

Wel moet ik zeggen dat ik me steeds meer 'zwanger' ga voelen. Ik heb nu gewoon zin om naar positiekleding te kijken. Dat moet ook wel, want normale kleding pas ik al lang niet meer, maar lol had ik er in het begin niet in. De eerste keer dat ik in zo'n speciale positiekledingwinkel kwam stonden daar 5 rondbuikige dames te kwebbelen..... ik ben rennend weggegaan. Sorry dat kon ik nog niet aan met 12 weken. Nu shop ik er lustig op los en voel me de koning te rijk met een lichtelijk bol buikje.

De volgende fase 'wat komt er eigenlijk uit die buik' ben ik nog niet ingegaan. Mijn target ligt rond kerst. Met het nieuwe jaar in het verschiet ga ik nadenken over de babykamer en dito benodigdheden. Vroeg genoeg. Het meeste is toch al gereserveerd bij (schoon)zus-lief.

We leven dus met de dag! Het eerste om naar uit te kijken is het eerste teken van leven en de twintigwekenecho op 19 november.

Tot dan, tot de volgende belevenis van Enitam en haar eerste zwangerschap!

Ook op mijn profiel:


Laatste: 30/09/2016
Laatste: 11/02/2017
Jongste: 07/09/2018

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 39 dagen vier ik mijn 10-jarenjubileum. Ik schreef 1217 reacties op blogs en 1 reactie op artikelen. In het forum heb ik 17 Topics geopend. Ik heb op 381 Topics gereageerd.. Ik heb 117 Vrienden gemaakt.Ik heb 172 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 124 's en heb 566 's aan anderen gegeven. Bedankt!