Droomboom's profiel

Over mij

Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te lezen.

Ik ben een vrouw, getrouwd en ik woon samen met mijn man en honden in NL. Ben sinds juni 2016 gestopt met de pil. Na heftig ontpillen en paar maanden (!) verder was ik eindelijk ongeveer 1x per maand ongesteld, maar zelfs toen was het nog niet regelmatig. Tussen 28 en 35 dagen had ik een cyclus.

Manlief is nu 38 geworden, en heeft aangegeven er klaar voor te zijn :) Ik was er altijd al klaar voor, maar je gaat samen voor een kindje of niet. Ik heb niet voor eeuwig een vruchtbaar lijf, nietwaar? Maar de kogel is door de kerk, na lang praten, veel overleggen en een paar keer oppassen waren we eruit; we gaan ervoor! We hadden onszelf voorgenomen er niet te obsessief mee bezig te zijn, maar alleen een kruisje op de agenda te zetten zodat we na een jaar wisten dat we een jaar bezig waren. Lang verhaal kort: heel snel zwanger! Hoera!

Verder vind ik het heel leuk om te reageren op de namen-vragen en de werkgerelateerde vragen. Over kinderen kan ik nog niet echt iets vertellen. Ik denk dat ik eerder vragen aan jullie moet stellen :)

Ook op mijn profiel:


Laatste: 26/09/2018
Geboortedatum: 03/08/2018

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 55 dagen ben ik 1000 dagen lid. Ik schreef 220 reacties op blogs en 21 reacties op artikelen. In het forum heb ik 35 Topics geopend. Ik heb op 1600 Topics gereageerd.. Ik heb 17 Vrienden gemaakt.Ik heb 73 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 47 's en heb 7 's aan anderen gegeven. Bedankt!