CynLiss's profiel

Over mij

Ons Verhaal...

Sinds mei 2010 hebben wij contact opgenomen met het MCK.
daar vertelde ze ons dat we pas in augustus terecht konden voor een informatie avond met lotgenoten. (lesbische koppels die ook hun kinderwens willen vervullen) De info avond was zeer intressant en eigenlijk was het wel fijn dat er zo veel stellen waren. we hadden namelijk wel vragen bedacht maar met zoveel stellen waren er toch ook veel andere vragen waar wij niet op waren gekomen en dus gingen we naar huis met meer info en duidelijkheid.

Onze 2de afspraak was nog geen week later en daar kwamen we in een vragen uurtje terecht. Het voelde net als een sollicitatie gesprek. We weten dat het moet en dat het een belangerijke stap is en iedreen zal zeggen wij kunnen dat aan anders beginnen we er toch niet aan. maar zo zit het dus wel degelijk bij ons. we hebben een groot huis allebei een goede baan en we willen niets liever dan een gezinnetje waar we onze tijd en liefde in kunnen steken. Na het vragen rondje mochten we onze donor kenmerken opgeven. dat kwam neer op zwart haar bruine ogen slank postuur en van indonesische afkomst.

En toen 6/8 weken wachten. gelukkig zijn we in deze tijd op vakantie geweest want het was wachten was zenuwslopend andere beslissen over jou toekomst.
helaas heeft het bij ons 12 weken geduurd voor we antwoord kregen want we hadden het verkeerde formulier mee gekregen. Wel kregen we in oktober goed nieuws WE waren DOOR!!!

Nu wachten tot we ons telefoontje krijgen met jullie donor is beschikbaar. het zal in augustus 2011 zijn.

1 sept nog niets gehoord dus heb zelf maar de receptie gebeld en wat kregen we te horen momentje aub ik ga even vragen aan de arts hoe of wat. na 2 min naar het bandje te hebben geluisterd kregen we te horen dat we diezelfde middag 4 uur terug werden gebeld door de arts.

4 uur niets.... 420 eindelijk de telefoon ging!! en ja hoor er was een foutje gebeurd het lab had de receptie niet ingelicht dat we een donor hadden en zo doende waren we ook nog niet gebeld. gelukkig was het aanbod wat ze deden perfect het is precies wat we hoopte.We zijn gelijk acc gegaan.

nu nog 1 keer naar het MCK voor uitleg wat ons te gebeuren staat en advies om over te stappen op andere ovulatie testen namelijk die van CL digitaal. De eerste 3 behandelingen gaan zonder hormonen gewoon in mijn eigen cyclus die is stipt 29 dgn ben gezond dus we hebben alle hoop.

18 september eerste menstruatie dag vanaf dag 12 dus Ovu testen en toen was er op dag 16 heel duidelijk me ovulatie. Ik voelde het gewoon links zo'n vreemd gevoel stekend. We hebben gelijk gebeld en de volgende dag mochten we voor de IUI komen om 1130 4 okt.

Eenmaal in het MCK te zijn aangekomen ( 40 min te vroeg aanwezig) kwamen er toch wel vreselijk veel zenuwen op, is natuurlijk wel logisch het gaat eindelijk beginnen het is waar we zo lang naar hebben uitgekeken!!

de IUI was zo gepiept, 5 min blijven liggen en je kan gaan. vanaf toen werd het wel spannend ik was me zo bewust van me lichaam voelde alles zo bewust waar ik normaal niet bij stil stond. Was ook na de IUI behandeling gaan meelezen op deze site ik herkende zoveel van iedreen die mee schrijft.
de dagen gingen voorbij en hoop en angst wisselden mekaar af. gelukkig ben ik onbewust nuchter gebleven de arts zei na 6x behandelen is 50% zwanger dus wou mezelf niet te gek maken. Mischien maar beter want precies op dag af werd ik gewoon ongesteld. Helaas poging 1 is mislukt.

Gelijk behandelbrief 2 ingevuld en op de bus gedaan.

Nu afwachten dat we weer mogen beginnen met Ovulatie testen. 28 okt zal dat zijn...

Ik kijk echt uit naar de volgende behandeling....


Maak je eigen ovulatietickerMaak je eigen ovulatieticker


Ook op mijn profiel:


Jongste: 21/12/2015

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 44 dagen ben ik 3700 dagen lid. Ik schreef 3 reacties op blogs. Ik heb 6 Vrienden gemaakt. Ik heb nog geen 's gegeven of gekregen. (Boe...)