Bonusmom's profiel

Over mij

Januari 2010 begon onze reis, na al beide van jongs af aan een kinderwens te hebben maar nooit de partner gevonden waar we dit mee wouden! Kwamen we elkaar  tegen, het het was zoals ze noemen liefde op het eerste gezicht. Omdat het zo goed voelde zijn we na 2 maanden gestopt met de pil. Een maand later konden we met trots melden dat we zwanger waren! Tot ons verdriet kregen wij een miskraam met 9 weken. Na veel verdriet. Kwamen we in december tot de ontdekking dat ik weer zwanger was. Begin januari begon de ellende weer, en volgde wederom een miskraam.

Inmiddels 3 jaar verder zijn we de mmm ingegaan! Dan begint het alles wordt onderste boven en binnenstebuiten getrokken, van bloed testen tot uitstrijkjes. Vorig jaar begin juli werd er een uitstrijkje gedaan daar kwam uit een pap3a CIN 3 klasse, we waren in shok doordat (ik) nergens last van had!  Er is een lisexcisie gedaan, en een half jaar later na wederom een uitstrijkje kwam er een pap1 uit. Door dat ze verder geen probleem bij mij vonden werd mijn mannetje ook binneste buiten getrokken, en moest voor een semen analyse. Dit kwam terug met erg slechte kwaliteit, de mogelijkheid werd ICSI. Dan begint het! Voor je daar mee mag beginnen willen ze weten of je geen soa's of hiv etc hebt, door een foutje van de gynaecoloog (verkeerd hokje aangekruist op het bloed prik formulier) kwamen we er achter dat mijn mannetje darmkanker had! Begin februari is hij geopereerd en hebben ze alles weg kunnen halen! Wel zal hij ieder half jaar onder controle lopen, en zal dit dan ook steeds een spannende tijd zijn.

Na een gesprek met de gynaecoloog en de chirurg mochten we verder met het traject om zwanger te raken! En icsi poging 1 is vanaf 28 maart 2014 een feit! Door dat de medicatie te laag was hebben we deze poging(die dus niet als poging geld afgebroken! 

12 mei as horen we de nieuwe stap en mogen we hopelijk weer op nieuw gaan starten met het traject, Hopelijk kunnen we snel goed nieuws brengen!

Ook op mijn profiel:


Laatste: 28/08/2018
Laatste: 3 dagen
Geboortedatum: 30/11/2009

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 27 dagen vier ik mijn 7-jarenjubileum. Ik schreef 251 reacties op blogs. In het forum heb ik 5 Topics geopend. Ik heb op 34 Topics gereageerd.. Ik heb 80 Vrienden gemaakt.Ik heb 486 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 172 's en heb 121 's aan anderen gegeven. Bedankt!