Beriotje's profiel

Over mij

 

 

 

 

Ik ben al 2 jaar samen met mijn vriend en we hebben redelijk snel besloten om aan kinderen te beginnen. Pas toen we een huisje gevonden hadden, heb ik het licht op groen gezet om met de pil te stoppen. Ik ben dan gestopt op 1 maart 2010.

Ik heb eerst nog mijn pil vrije week gehad en dan zijn we direct aan het werk gegaan het moest maar eens direct lukken. Spijtig gaat het niet altijd zo snel en dat lang wachten is soms toch zo zwaar, van de eisprong tot die volgende NOD.

Het is best wel spannend, want we worden beiden voor de eerst keer ouders. Ik zal dan mama worden op mijn 23ste (bijna 24 als het geboren wordt) en hij papa op zijn 28ste.

Na een beetje geduld is het ons dan toch gelukt en worden we in februari 2011 de trotse ouders van een schattig zoontje. Hij zal Fedor (= geschenk van god) noemen, gekozen door de fiere papa. 

We gaan voor een broertje of zusje voor onze Fedor. 

Hopelijk gaat het even vlot en snel. En wat je wenst word soms wel heel snel werklijkheid. We verwachten dus ons 2de kindje. Hoera!

HEEL onverwacht komt er een 3de kindje bij voor ons.

 

 

 

 


 

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 15/03/2018
Laatste: 30/01/2021
Jongste: 22/07/2019

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 6 dagen ben ik 4200 dagen lid. Ik schreef 39 reacties op blogs en 1 reactie op artikelen. In het forum heb ik 15 Topics geopend. Ik heb op 90 Topics gereageerd.. Ik heb 7 Vrienden gemaakt.Ik heb 6 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 42 's en heb zelf nog geen 's aan anderen gegeven. Bedankt!