AlsliefdelevenwordkrijgtgelukeennaamDMJ's profiel

Over mij

** begin augustus 2o16 besloten om voor een 3e wonder te gaan.

 

** 1o augustus 2016 netjes op tijd mijn menstruatie en we gingen deze 1e ronde in met het idee we zien wel en dan als het wat langer zou duren konden we altijd nog met ovulatie testen starten.Ook maar twee keer geklust  en het zou te mooi om waar te zijn als het gelijk raak zou zijn maar goed je weet het nooit.

 

**het weekend van 2 september menstruatie pijn en wat licht rood/bruin bloedverlies maar het zette niet door wel ging ik   sochtends is mijn temp meten wat ik nog nooit heb gedaan maar ze zeggen natuurlijk dat als je zwanger ben deze wat hoger is en in mijn geval was dat ook zo steeds rond de 37gr of soms zelfs wat hoger.Mn ongie pijn bleef en weer heel klein beetje rood/bruin bloed verlies en weer zette het niet door.

 

** 6 september 2o16 1 dag voor mijn NOD toch maar een test gedaan met het idee nog steeds ongie te worden vanwege mijn menstruatie gevoel die ik had.Tot mijn grote verbazing kwam er een tweede lichte streep bij totaal in shock hier had ik echt niet op gerekend zo snel al!

 

** 8 september  2o16 nog een test gedaan en deze is een stuk duidelijker :) wij zijn in blijde verwachting van ons 3e wonder.Dolgelukkig en dankbaar dit nog een keer mee te mogen maken.En nu hopen dat alles weer goed mag blijven gaan.

 

 

** 5 oktober 2o16 eerste afspraak vk en eerste echo gehad met een mooi kloppend hartje

 

** 26 oktober 2o16 termijn echo

 

** Termijn echo was zo mooi echt bizar zo een verschil met 3 weken terug het is echt een mini mensje

 

** 3 november 2o16 combinatietest

 

** nekplooi meting was heel erg mooi geen verdikking te zien (: nu op naar de 20 weken echo

 

** 22 december 2016 de 20w echo gehad en onze beeb is weer helemaal goed gekeurd (: en na een dochter en zoon krijgen wij er nog een heerlijk binky bij!

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 26/06/2019
Laatste: 21/06/2019
Jongste: 18/06/2019

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 43 dagen ben ik 1900 dagen lid. Ik schreef 126 reacties op blogs. Ik heb op 137 Topics gereageerd.. Ik heb 4 Vrienden gemaakt.Ik heb 36 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 30 's en heb zelf nog geen 's aan anderen gegeven. Bedankt!