-LF-'s profiel

Over mij

Lilypie Angel and Memorial tickers

In het kort mijn verhaal:

Juli 2011 heb ik mijn mirena spriaal laten verwijderen. Na half jaar liet de menstruatie nog steeds op zich wachen. In februari 2012 PCOS geconstateerd. Ik had tevens een grote cyste op de rechtereierstok deze is eind april 2012 chirurgisch verwijderd. Juni 2012 mocht ik beginnen aan de clomid 50mg. En al snel bleek dat ik in de 2e ronde zwanger was geraakt. Ons geluk kon niet op toen met de zeven weken echo bleek, dat we een tweeling zouden krijgen. De zwangerschap verliep voorspoedig op de gebruikelijke kwaaltjes na (vooral veel overgeven). Tot dat ik zaterdag last kreeg van doorzichtige afscheiding. Ik wist niet zo goed wat het was en heb het zo gelaten. Zaterdagnacht had ik last van buikpijn, maar ook dit was de volgende ochtend over. Tot dat zondagavond de buikpijn terug kwam en ik opeens last kreeg van bloedverlies. Ik heb mezelf gemeld in het ziekenhuis en daar bleek dat ik ontsluiting had en dat de vruchtzak van ons eerste kind er doorheen zat gezakt. Niet veel later is de vruchtzak gesprongen. We hebben geprobeerd bedrust te houden voor ons tweede kind dat nog steeds in een afgesloten vruchtzak zat en nergen last van had. Helaas kreeg ik een infectie. En is de bevalling op 7 november 2012 ingeleid en ben ik na 20 weken bevallen van een prachtige zoon en dochter beide zijn overleden. De placenta is manueel verwijderd omdat deze niet geboren wilde worden.

Na 4 weken bleek dat er placentatrest was achtergebleven van 4 cm. Omdat deze nog goed doorbloed was en nog voor wat HCG zorgde. Moest dit eerst afsterven. Uiteindelijk is de placentarest eind februari 2013 verwijderd. Hierbij hebben ze veel slijmvlies moeten verwijderen. Omdat het nog erg vast zat en diep in de baarmoeder. Na deze operatie heb ik drie maanden microgynon 50 geslikt om het baarmoederslijmvlies weer te laten genezen.

Na 6 weken is er opnieuw een hysteroscopie uitgevoerd om de ontstane verklevingen van de eerste operatie te verwijderen. Daarbij is ook ontdekt dat ik een hartvormige baarmoeder heb. Aan de buitenkant is hij normaal van vorm maar van binnen niet. Daadoor is de baarmoeder kleiner. Hierdoor was een tweeling zwangerschap gedoemd te mislukken. Een eenling wordt vaak al te vroeg geboren.

Het moeilijk om te weten dat er met beide kinderen niets mis was. Maar dat mijn baarmoeder de zwangerschap niet kon voldragen.

 

 


Maak je eigen ovulatieticker

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 07/06/2013
Laatste: 11/06/2013
Jongste: 13/10/2017

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 82 dagen ben ik 2400 dagen lid. Ik schreef 7 reacties op blogs. In het forum heb ik 4 Topics geopend. Ik heb op 1 Topic gereageerd.. Ik heb 1 Vriend gemaakt.Ik heb 2 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik heb nog geen 's gegeven of gekregen. (Boe...)