mami1111's kinderen

Spring naar: S T

S

S
 • Geslacht: meisje
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: Kleuters
 • Profiel: 446 tekens

S's profiel

Geboorte-informatieDuur van de bevalling: 6 uur 52
Bevallen na: 41 weken en 4 dagen
Gewicht bij geboorte: 3550
Lengte bij geboorte: 51cm

Shaelyn-Milena`s geboorteverhaal10 uur meconium houdende vliezen gebroken
Naar het ziekenhuis.
14 uur oxytocine
Heftige ween om 17 uur omdat ik pers weeen kreeg maar baby nog niet goed was gedraaid.
Al met al rond 18:45 mocht ik gaan persen en in paar pers weeen was ze er.T

T
 • Geslacht: meisje
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: Pubers
 • Profiel: 4405 tekens

T's profiel

Geboorte informatieType bevalling: Vaginaal (zonder pijnverlichting)
Duur van de bevalling: 6 uurtjes
Bevallen na: 41 weken en 2 dagen
Gewicht bij geboorte: 3420
Lengte bij geboorte: 50cm

Thyrsa-Jazzlyn`s geboorteverhaalMaandag 11-06-2012 03:00 uur.

midden in de nacht werd ik wakker van een doorweekt ondergoed dus dacht laat ik maar even naar de wc gaan en ja hoor HELDERROODBLOED ! wat was ik blij want wist dat het niet meer lang kon duren voordat de ik me kleine dochtertje in me armen kon sluiten! heb gelijk de verloskundige gebeld en die is meteen gekomen om het even na te kijken... (kreeg opeens ook harde buiken die beetje pijnlijke waren) werd meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis.

Maandag 11-06-2012 04:00 uur.

aangekomen bij het Lukas ziekenhuis moest ik gelijk aan de ctg scan had alleen maar harde buiken die kwamen en weer weg gingen.... ze hebben toen even inwendig gecontroleerd had helaas nog geen ontsluting.... moest wel in de ziekenhuis blijven ter observatie..

Maandag 11-06-2012 08:00

met de arts gesproken en die zei dat ze een ballon gingen inbrengen om het en beetje opgang te helpen en als dat niet zal helpen zal ik ingeleid worden.

Maandag 11-06-2012 12:00 uur.

mocht even mee met de gyneacoloog die bij mij de ballon ging inbrengen.
het was niet prettig maar ook niet pijnlijke ofzo heb me vooraf al ingesteld dat ik mezelf met alles moest ontspannen en goed moest luisteren naar wat ze zeiden en dat alles goed kwam :)

Verder verloop van de dag alleen maar harde buiken gehad die steeds heftiger werden doordat ik zo een druk in me onderbuik had door die ballon...

Maandag 11-06-2012 23:00 uur.

Even de arts gevraagt als ik een aspirientje mocht of iets dergelijks zodat me harde buiken misschien wat minder pijn deden zodat ik kon slapen...
Na een uur heb ik nog steeds niks gehoord van de arts dus weer maar gebeld... (was heel druk op de afdeling de ene baby kwam er na het andere hoorde hele tijd babytjes
de arts had even overlegd met de gyneacoloog en ze waren tot beslissing gekomen dat de ballon er uit mocht.. maar moest even wachten weer omdat de gene die dat zal doen bezig was met een bevalling bezig.

uit eindelijk na lang mogen wachten mocht die ballon er uit om 2 UUR snachts heb 2 paracetamoletjes gekregen en een slaappilletje temazepan ofzo.

Dinsdag 12-06-2012 04:00 uur.

Heb me een giga druk en pijn in me buik die ik nog nooit eerder heb gehad dus even maar opstaan en gaan plassen dacht ik dus ik even naar de wc half dronken leek het wel door die slaappilletje zat ik daar even geplast en voelde niks meer en lag in weer op bed weer onzettende pijn!! mijn moeder vroeg mij als het goed ging (want zei kon bijna geen oog dicht doen ze hield mij hele tijd in de gaten) ik zei tegen haar dat ik echt heel pijn had en ik me geen houding kon vinden om te gaan slapen dus moest op haar verzoek toch maar de arts laten komen en dat was maar goed ook want ze kwamen kijken en even inwendig voelen en ja hoor HAD ONTSLUITING VAN 4,5CM!!!
ik blij dus even mijn man die ook op de zelfde kamer lag even wakker geroepen dat hij mee moest komen, hij was half aan het slapen en had niet echt door wat er ging gebeuren en toen kwam er weer een wee! en heftig en zo bleef het door gaan .
om 6 uur had ik weer 6 cm ontsluiting en wat waren die weeen heftig hele tijd lopen puffen en me zelf moed geven door in me zelf te praten ( zei hele tijd : je kan het zet hem op je bent de pijn daarna toch vergeten en als kinderen van 13 ook kinderen op de wereld kunnen zetten waarom ik niet dus geen reden om bang te zijn knallen met die handel Je kan het ! )

De weeen bleven doorgaan maar de ontsluiting bleef hangen op 7 cm tot een uur of 9.
kreeg een infuus met medicijnen die me baarmoeder sneller laten krimpen en ook de weeen dus opwekt omdat ik GEEN bloedtransfusie mag wegens geloof.

en om iets over 10 mocht ik gaan persen en binnen een kwartier was mijn prachtige prinsesje geboren !!

was en ben nog steeds zo trots op mezelf dat ik alles zonder verdoving of iets heb gedaan al hoewel ik soms dacht van : GEEF ME EEN SPUIT IK KAN NIET MEER !!
maar toch heb ik dit wonder kunnen mee maken en zal het weer zo doen :D