My-Two-Pride-and-Joys's kinderen

Spring naar: J L

J

J
 • Geslacht: jongen
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: september 2019
 • Profiel: 2011 tekens
 • Lengtecurve: 3 meetpunten
 • Gewichtscurve: 3 meetpunten

J's profiel

Geboorte-informatie

Duur van de bevalling: 19 uur
Bevallen na: 40.3 weken
Gewicht bij geboorte: 3590 gram
Lengte bij geboorte: 50 cm
 

bevallingsverhaal.

De weeën begonnen op 8 september rond half 8 in de morgen. Mijn man is nog gewoon gaan werken maar halverwege heb ik hem toch maar gebeld dat hij thuis moest komen. Ik kon ze nog goed opvangen maar ik wilde liggen en er is toch ook iemand die voor Levi moet zorgen. 

Om 9 uur 's avonds hebben wij de verloskundige gebeld en ze kwam ook direct. Hoewel de weeën nog niet om de 5 minuten kwamen, had ik wel het idee dat het al vorderde. En dat was ook zo, 2 cm omsluiting. Om 11 uur kwam ze weer en zat ik op 4. Ik had gekozen voor een badbevalling en het was heel fijn om de weeën in het water op te kunnen vangen. Omdat ik om 1 uur nog steeds op 4 cm zat heeft ze mijn vliezen gebroken. en toen bleek dat hij in het water gepoept had...wat een domper! Konden we dus alsnog naar het ziekenhuis! De weeën waren inmiddels heel heftig en het ging ineens ook heel erg snel, ook al had ik dat zelf niet zo in de gaten, de verloskundige scheurde naar het ziekenhuis en ze had gelijk. Bij aankomst wilde ik een ruggenprik maar daar hadden we helemaal geen tijd meer voor.. zat al op 8 cm omsluiting. Heb nog 2 weeën gehad en toen kwamen de persweeën al. Bij de eerste perswee mocht ik niet volledig mee persen en dat was maar goed ook, want ik had hem er anders bij de eerste wee al uit gekregen, maar dan was ik wel helemaal ingeschurd. Nu heb ik het in 2 persweeën gedaan en heb ik maar een klein scheurtje. Maar mensen wat was dat laatste stuk een hel! Ik had de vorige keer een ruggenprik dus die pijn heb ik niet gevoeld.. dacht echt dit red ik nooit..maar toch gelukt gelukkig en ben je blijkbaar tot veel meer in staat dan je zelf in eerste instantie dacht..Nu kunnen we dus heerlijk gaan genieten van onze lieve zoon Joël! L

L
 • Geslacht: jongen
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: Pubers
 • Profiel: 4495 tekens
 • Lengtecurve: 4 meetpunten
 • Gewichtscurve: 4 meetpunten

L's profiel

Geboorte-informatieDuur van de bevalling: 30
Bevallen na: 39,6
Gewicht bij geboorte: 3515
Lengte bij geboorte: 51

L`s geboorteverhaalHoera! Levi is geboren op zaterdag 9 februari 2013!

Mijn moeder was een aantal dagen overgekomen om mij te helpen in de huishouding. We hadden een gezellige tijd samen. Op vrijdag 8 februari zou ze weer naar huis gaan met de trein. `s Ochtends aan het ontbijt had ik last van darmkrampen, dat dacht ik tenminste, dus ik had niet zoveel zin in eten. Na het ontbijt heeft m`n moeder haar tas weer in gepakt en heb ik haar op de bus gezet. `s Middags om 12 uur werden mijn `darmkrampen` heviger, tot ik me om 1 uur ineens begon te beseffen dat het wel heel regelmatig terug kwam en dat het ook wel eens weeën konden zijn... Vanaf dat moment ben ik ze gaan bijhouden en ze kwamen bijna direct al om de 10 minuten. Dit heeft tot 6 uur de volgende ochtend geduurd..

Ik ben die avond al vroeg naar bed gegaan maar echt slapen kon ik niet. De pijn was net te hevig om lekker in slaap te komen. dus had een slechte nacht gehad. Om 5 uur had ik het helemaal gehad in bed en ben ik onder de douche gaan staan. Het begon toen toch wel vervelend te worden. Om 6 uur heb ik mijn man gewekt en hem gevraagd de verloskundige te bellen. Om half 8 was ze langs gekomen maar ik had nog maar 1 cm omsluiting. Om 10 zou ze weer even langs komen als er nog niets verandert was. Ik had toen nog maar 2 cm omsluiting. Om 12 uur werd ik weer gecontroleerd maar toen zat ik nog maar op 2,5 cm omsluiting.. Ondanks dat ik goede weeën had duurde het allemaal veel te lang.

Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht. Doordat mijn lichaam moe was aangezien ik al een nacht niet had geslapen, remde dit de weeën. Het gevolg was dat ik nog vermoeider werd omdat het dus allemaal niet goed doorzette en het heel lang dreigde te gaan duren. Zo lang zelfs dat ik misschien op het laatst niet eens meer de kracht had om te persen. We zijn daarom naar het ziekenhuis gegaan omdat ik pijnstilling nodig had om krachten te sparen voor de uitdrijving zelf.

Om half 2 waren we in het ziekenhuis en om half 4 werd eindelijk de ruggenprik gezet. Het was echt een zegen dat ik vanaf dat moment even pijnvrij was.. Mijn man heeft ondertussen mijn ouders gebeld en zij zijn gelijk in de auto gesprongen. Ze wonen 200 km bij ons vandaan dus het duurde nog wel even voor ze er zouden zijn. Ik heb nog even kunnen slapen maar om 6 uur was ik nog maar op 4 cm omsluiting blijven hangen.. met wat extra hormonen hoopten ze de weeën wat krachtiger te maken. Mijn man was even weg om mijn ouders de sleutels van het appartement te geven. We hadden met hen afgesproken dat ze bij ons thuis zouden wachten Mijn man heeft ze de sleutels gegeven zodat ze ook gewoon even hun gang konden gaan. Toen mijn man terug kwam was ik aan het eten maar ik voelde zo`n druk daar beneden dat het erg onprettig aanvoelde. (wist ik veel dat dit al persweeën waren) Ik had de gyn gebeld maar die kon het zich nog niet echt voorstellen dat het al persweeën zouden zijn dus ze zou met een kwartier weer terug komen. Ik was nog steeds aan het eten maar na 5 min. heb ik weer gebeld, ik vond het echt niet meer leuk. Ze kwam binnen en heeft meteen gekeken en tot haar grote verbazing zat ik al op 10 cm! Mijn eten werd meteen zonder pardon weggeschoven en ik mocht meteen beginnen met persen.

Ik heb ongeveer een uur moeten persen voordat hij eindelijk werd geboren! Na een half uurtje hebben we mijn ouders gebeld en die kwamen gelijk naar het ziekenhuis toe. Ondertussen werd ik gehecht, ze hadden een knip gezet. nadat ik gehecht was, kwamen mijn ouders binnen en konden zij kennis maken met hun kleinzoon. Na een uurtje gingen zij en mijn man naar huis. Ik kreeg eerst nog een katheter. Deze mocht pas na 4 uur verwijdert worden en dan moest ik eerst nog geplast hebben voor ik naar huis mocht. Omdat Levi `s avonds is geboren werd het dus nachtwerk, dus ik moest een nachtje blijven.

De volgende morgen hebben ze m`n katheter weer verwijderd en moest ik eerst plassen voor ik naar huis mocht. Gelukkig is me dat met veel pijn en moeite gelukt. Om 10 uur arriveerden mijn man en ouders in het ziekenhuis om ons op te halen.

En nu, heerlijk genieten van onze geweldige zoon!