C.han's kinderen

Spring naar: D.aisy M.ila H.aily-N.aomi C.helsea-J.ainy

D.aisy M.ila

D.aisy M.ila
 • Geslacht: meisje
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: januari 2018
 • Profiel: 150 tekens
 • Lengtecurve: 2 meetpunten
 • Gewichtscurve: 2 meetpunten

D.aisy M.ila's profiel

Geboorte-informatie

Duur van de bevalling:
Bevallen na:
Gewicht bij geboorte:
Lengte bij geboorte:
 

GeboorteverhaalH.aily-N.aomi

H.aily-N.aomi
 • Geslacht: meisje
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: Pubers
 • Profiel: 3659 tekens

H.aily-N.aomi's profiel

Geboorte informatie

Type bevalling: Keizersnede
Duur van de bevalling: 15 min, ongeveer
Bevallen na: 38.3 weken
Gewicht bij geboorte: 3550
Lengte bij geboorte: 52
 

H.aily-N.aomi`s geboorteverhaal

Vanwege mijn vorige bevalling kreeg ik een geplande keizersnede, Ik moest 'smorgen om 8 uur me melden en kreeg ik een infuus, maar omdat ik een geplande "tussen door" was, moest ik wachten tot er plaats voor mij was op de o.k.. en wachten duurt lang vooral als je al vanaf 8 uur aan wezig bent! pas in de middag rond een uur of 3 kregen we te horen dat wij om 5 uur aan de beurt waren, dus hup kleding uit, zieken huis ding aan, en de katheter alvast in! SPANNEND! en toen om 16.20 kwam de zuster naar binnen lopen dat we nu aan de beurt waren.. De zenieuwen gierden door mijn lijf en ook door die van gerard want die had volgens mij geen bloed meer in zijn gezicht haha! Nou daar gingen we, in de lift een etage naar beneden op naar de o.k! Daar aan gekomen werd ik op een ander bed getild en gaven gerard en ik elkaar nog snel een kus want hier werden onze wegen heel even gescheiden, ik kreeg de ruggen prik en hij moest ook iets over zijn kleding en mutsje op.. 

De ruggen prik! jeetje wat een *** gevoel was dat zeg! en ik voelde ook nog wat over mijn rug lopen/glijden.. dus daar vroeg ik ook naar, maar ik werd totaal genegeerd, (achteraf bleek het bloed te zijn) Toen werd ik een beetje schuin liggend neer gezet met dat aparte bed en kreeg ik die doek voor me hangen, zo'n ding voor mijn hart slag om mijn vinger, en gerard kwam weer binnen, nou ik begon onder tussen echt in paniek te raken, wist niet wat me over kwam en ooh wat heb ik er een hekel aan als ik neit kan zien wat er gebeurt haha! En ik voel dat gehannes aan mijn buik.. niet de pijn maar dat mijn lichaam bewogen word.. en word me ineens misselijk, dus krijg een spuitje in mijn infuus, pff opluchting, toen kreeg ik maagzuur en kon natuurlijk niet ff overeind maar ach ook daar hadden ze een spuitje voor! Toen hoorde ik een huiltje! Mijn dochter is geboren! ze komt even bij ons achter het gordijn, en het was zo onwerkelijk, ik dacht alleen maar, is deze wel van mij? hebben ze niet stiekem gewisselt?? Gerard en Haily gingen toen met de zuster weg, om ff te wassen en kleren aan te doen en zo.. en daar lag ik, helemaal alleen, in mijn eentje! met artsen om me heen die ik niet ken.. voelde me echt heel erg kut! ik wilde naar mijn gezin toe en mijn kleine meisje vast houden, en dat mijn oudste dochter kwam zodat ze haar kleine zusje kon ontmoeten!

Ze waren klaar met de wond dicht te naaien, en ik werd naar de uitslaap kamer gereden, waar ik moest blijven tot ik mijn been kon bewegen, ik heb echt een half uur 3 kwartie op mijn dochter en gerard moeten wachten voelde me gewoon echt zwaar depressief! toen ze er waren kon ik ook amper mijn tranen in houden, daar waren ze! eindelijk! en ik kreeg Haily op mijn arm en mocht haar het eerste flesje geven, toen dacht ik, ja deze is ook van mij, dit is mijn kleine Haily, nu heb ik 2 prachtige meiden waar ik zielsveel van houd! 

Ondertussen dacht ik dat die ruggen prik nooit uit ging werken, maar de arts zei dat ze ff de deken van me af haalden om te kijken, ik stinkende mijn best doen en dacht dat er geen resultaat was want ik voelde echt niks! maar ik bewoog een spier! jeej ik mocht terug naar de kraam afdeling! hehe! meteen mijn schoon moeder gebeld want ik wilde Chelsea nu hier hebben! haha ff mijn gezin compleet! 

Na 3 dagen mocht ik naar huis, en kon het herstel en genieten beginnen!C.helsea-J.ainy

C.helsea-J.ainy
 • Geslacht: meisje
 • Leeftijd:
 • Verjaardag over:
 • Geboortedatum:
 • Categorie: Pubers
 • Profiel: 9145 tekens
 • Lengtecurve: 5 meetpunten
 • Gewichtscurve: 5 meetpunten

C.helsea-J.ainy's profiel

Geboorte informatie

Type bevalling: Vaginaal (met pijnverlichting)
Duur van de bevalling: 17.uur met weeen mee gerekend
Bevallen na: 41 weken en 4 dagen
Gewicht bij geboorte: 4050
Lengte bij geboorte: 53.cm

Na een zware zwangerschap van veel bloed verlies, vanaf week 6, en zieken huis in en zieken huis uit, bekkin instabiliteit en een depressie vooraf hier mijn bevallings verhaal kort samen gevat:

Geboorte verhaal..
Opgenomen bij de laatste controle bij de gynaecoloog omdat ik alweer bloed verloor.

Ik zou 3 pogingen krijgen om de bevalling op te wekken doormiddel van een veter die ze dan in brengen, dit verdeelt

over 3 dagen en als er dan nog niks op gang kwam kreeg ik 1 dag rust en dan een keizersnee. 

 

Dag 1:

Ik zat met een ontzettend leuke meid op de zelfde kamer en zij kreeg precies het zelfde als mij, we hebben zelfs tegelijk de eerste veter in gebracht gekregen, wel ieder op een andere kamer natuurlijk haha. Toen we weer terug op onze eigen kamer lagen veel lol, en om die 10min elkaar vragen " voel jij al iets?" , " uuhm nee jij?" ,  " nee: " dit ging door tot de middag en ik voelde nog steeds helemaal niet! ik kreeg bezoek, en uit het niets springt ze op in haar bed en loopt nogal vreemd richting de wc dus ik vraag wat er is, Haar water is gebroken! OOEEEH spannend! maar helaas ik voel nog niks! En ik zie haar niet meer terug die dag.

 

Dag2:

Word je wakker alleen op de kamer om 4.55 in de nacht! het rommeld! lichtjes maar het rommelt ik kon er niet meer van slapen. dus de tv aan, om half 7 staan ze op de kamer dat ik om 7 uur opgehaald word. Eerst kijken hoe het nu is en anders nog een veter, Ik moest nog een veter!  Erg vervelend dit keer het voelde niet goed! En een andere gyn (we gingen niet zo goed samen al vanaf een paar weken daarvoor) geloofde mij niet want de vk maakt echt geen fouten! Nou ik zij ik wil eerst even staan het voeld echt niet goed! ik sta op en krijg het gevoel dat er aan de binnen kant iets ontzettend snijd! dit zeg ik ook tegen haar, zegt ze nou ik denk dat je je het verbeeld maar ik wil wel even kijken.. GRAAG! wat zegt ze? ooh hij zit helemaal in het begin van jou vagina dat klopt niet ik zal hem goed richting je baarmoeder doen! (Hallo ik zei toch dat het niet goed voelde!) maar heb maar niks gezegd want was al moe van de hele zwanger schap en de ellende van de lichte weeen. Ik weer terug naar de kamer nog steeds alleen! pff en om 9 uur jonge jonge ik wist niet wat me over kwam, zulke krampen kende ik niet! onder de douche en heerlijk die straal op mijn rug, het verlichte iets maar niet veel dus hup afdrogen kleren aan en maar tv kijken en wachten op mijn vriend, half 10 toch weer onder de douche want vond die warme straal water lekkerder voelen dan die kussen in mijn rug hhaa! 10 uur stond ik er nog onder en kwam mijn vriend binnen, ik zeg tegen hem dat ik een beetje pijn heb en dat ik zo onder de douche weg kom, Hij zegt poppie volgens mij gaat het gebeuren wij worden papa en mama! Ik zo dwars als ik ben " nee joh echt niet hoor het gaat zo wel weer over" Ik had er geen vertrouwen in omdat ik ook al flinke voor weeen had gehad en het was steeds loos alarm, toch was er wat regelmaat in te vinden, want om de zo veel minuten schoot ik om hoog, om te dansen huppelen en te weet ik velen om die pijn kwijt te raken, onder tussen was mijn moeder ook gekomen, beiden wisten zeker dat het begonnen was. Ik zeg tegen ze dat ze gek zijn en dat ze gewoon zo aan het werk gaan ik bel wel als er wat is, ze zeiden meteen dat ze echt niet weg gingen en dat ik beter de knop in kon drukken voor de zuster. Ik nog steeds dwars " nee dat hoeft niet hoor" en mijn moeder begon het te timen. om de 6 min schoot ik om hoog, ik begon te denken dat ik toch beter de zuster maar even om advies moest vragen.

 

voor ik het wist werd ik naar de verloskamers gereden, en 3 mensen om me heen + mijn vriend en moeder. herinner ik me vaag dat ze zeiden dat ik 3cm ontsluiting had. en ineens hoor ik jeetje best veel vrucht water.. huh is het gebroken of.. later kreeg ik mee dat hun het hadden gebroken ( niet mee gekregen) zo gaat er een tijdje over heen van komen en gaan van weeen.

 

Er was 1 arts in opleiding bij waar ik me niet zo fijn bij voelde, het was een man en ik vond hem vreemd, hij zei dat ik om 6 uur bevallen zou zijn, domme ik dacht ooh mooi dan kan ik gtst nog zien! hahaha, maar een zuster zij later al dat hij dat niet kan beslissen ik moet eerst maar eens 10cm ontsluiting hebben, later komt dezelfde man weer op mijn kamer en hij wil even voelen hoeveel cm ik onder tussen heb, huh,,, dat had de vk net al gedaan, volgens hem maakte het niet uit hij wilde dit zelf ook even voelen! naja het zal wel, ik zit in de weeen toe maar dan! En mijn moeder en vriend vonden het allemaal ook vreemd en spraken de eerst volgende vk die daarna kwam er op aan, toen zegt zij dat hij dat helemaal niet had mogen doen! Hij mag niks doen zonder dat 1 van hun er bij is omdat hij nog in opleiding is en zo ver was hij helemaal nog niet! uuhm pardon?  Ze zou hem hier op aan spreken maar toch had ik er een raar gevoel bij, ze vroeg of ik hem er wel bij wilde hebben, ik voelde me nogal onzeker en durfde niet te antwoorden. toen zei ze dat ik het niet verplicht ben en dat zij en haar collega hun ook prima redden tijdens mijn bevalling, nou ja liever heb ik dat hij er dan niet bij is, ik voelde me nogal aangerand en dan zeg ik het nog netjes

 

Even snel verder spoelen, om 10 voor 9 's avons  is het eindelijk zo ver. ik heb 10 cm ontsluiting! en na 20 minuten persen zeg ik al dat het niet lukt! ze zeggen kom op joh harder persen! Maar ik voelde dat het niet kon het paste niet! echt niet! ze dachten dat het er gewoon aan lag dat ik zo moe ben maar ze bellen toch de gyn om een plan te maken dat hij me misschien een handje helpt, toen hij binnen kwam was ik zo druk bezig dat ik toch echt ietsje verder was gekomen maar het paste nog steeds niet! hij dacht dat ik het wel zou redden als ik even door zou zetten, en ze zaten maar te pouchen met zijn allen, de een zegt persen de ander puffen en mijn vriend kom op pop en mijn moeder persen chan je kan het toe toe toe, en ik bedenk me geen moment ik sluit me af van hun geluiden ik neem alle lucht ineen keer in die ik te pakken kan krijgen ik trek mijn benen op en pers met alles dat ik in mijn lichaam over heb! ineens grote paniek mijn vriend word lijk bleek en mijn moeder en 1 zuster loopt als kip zonder kop om mij heen de andere zuster loopt naar de gang en roept " MAUS NU HIER HEEN KOMEN"  en tegen mij word niks gezegd, en de gyn komt binnen en ze over leggen heel snel en ineen worden mijn benen de lucht in gegooid en weer neer gelegd en weer omhoog en weer om laag, dochter maus zet zijn voet tegen het bed aan pakt mijn dochter bij haar nek draait haar om en trekt haar er zo uit!, en we werd op mijn borst neer gelegd, pff jeetje wat was ze mooi! daar was ze dan na een zware zwangerschap met een net zo'n zware bevalling! Daar lag ze Mijn eerste kind Chelsea Jainy, met haar mooie bruine kijkers! die heeft ze van mij, ik verteld haar dat ik het best zwaar had en dat nu zij op mijn borst ligt ik me toch de gelukkigste mama van de hele wereld voel! Dat ik dit allemaal voor haar heb over gehad en dat ik haar alle liefde die ik kan geven, zal geven! Mijn mooie meid wat ben ik trots!

 

Toen moest eerst de ma geboorte er nog uit, zegt de vk nog even 1 keer persen chantal! Ik kijk haar eens aan alsof ze me vertelde dat ik nog even een maraton van 6km moest lopen, dus ze trekt mijn benen op en ik doe ff, een heel klein bescheiden persje haahha wat dus niks uithaalde, maar ik kon echt niet meer! ik was kapot! maar ze zagen het aan mijn hoofd, dus er werd flink gesjort aan mijn buik en gedrukt, en ja hoor een uur later kwam ook de na geboorte er uit..

 

En toen begon het wachten, ik had 2 liter bloed verloren en ik was uit gescheurd, maar de vk's moesten eerst van dienst wisselen.. hmm fijn, daar lag ik ZONDER DEKEN! en ik had het zo koud en ik was ook helemaal bleek! mijn moeder maar ff iets van een deken gezochtm, en uit eindelijk kwam er weer een vk binnen wandelen die me ging hechten, de verdoving vond ik niet zo geslaagd en vroeg voor de zeker heid of dat wel genoeg was volgens haar wel, en ze zet die naald er in om te hechten.. NOU DAT WAS NIET VOLDOENDE! jeetje! IK WEET ZEKER DAT IK NOOIT EEN PIERCING DAAR ZAL WILLEN! hahaha 

 

toen kreeg ik aan het infuus een zakje bloed om aan te sterken en mocht ik op een schoon bed en werden Chelsea en ik naar de kraam afdeling gereden. en kon het herstel en genieten beginnen!