Gynaecoloog geweest

Gister weer bij de gynaecoloog geweest ja ben in tussen al vaker geweest gelukkig elke keer alles wel goed alleen hoge bloedruk.
Gister was ook mijn bloedruk goed.
We hebben gesprekken gehad over de bevalling en mag gewoon lekker douchen of zelfs een badbevalling.
Nou badbevalling lijkt me eigenlijk wel wat wie is er ook in bad bevallen bad bevalling ziekenhuis.
Verder wil hij dat ik naar verlosafdeling ga even wat rondlopen en gesprek met de klinische verloskundige.
Die afspraak staat ook al en met de verloskundige die de echo enz heeft gedaan toen we te horen kregen dat onze dochter niet meer in leven was.
Ook staat er een afspraak met de verpleegkundige voor de intake moest gewoon een beval plan maken ik mag zelf kiezen hoe en wat mag zoals nu uitziet ook wel tot 39 40 weken lopen.
Maar heb gelijk al gezegt dat 40 weken het niet gaat worden.Ik mag dus zelf beetje kiezen over de inleiding en data alleen niet onder 37 liefst ook wat langer nog want gaat allemaal goed voel.mezelf ook goed.
Als wat is of wil een praatje of elke week een controle het kan allemaal.Mocht Gister ook al wel verloskamer op alleen mijn man was niet mee en eerlijk vind wel lastig al deed ik beetje stoer en wat moet ik er nu eigenlijk.
Reden dat ze willen na wat we hebben meegemaakt dat we er even weer zijn evt emoties wat er bij zou kunnen komen kijken.
Vandaag belde de kraamzorg voor een afspraak.
Ze komen ineens bij me thuis omdat ik in ziekenhuis moet bevallen euhh is dat nieuw nooit gehad altijd via de telefoon.
Ja zou eigenlijk ook niet weten wat ze moet komen doen
Intake aan de tel is meestal maar 15 min heb ze nooit echt veel te zeggen moeder en kind zorg fam helpt eigenlijk altijd.725 x gelezen, 4

reacties (1)


  • mamasamy

    Wat fijn dat het allemaal goed gaat.

    Zeker doen wat goed voelt.

    Geen ervaring met een badbevalling lijkt me wel prettig.Wens je verder goede zwangerschap en bevalling en een gezonde dochtertje